Wihajster Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 kupiłem CB i juz zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 kupiłem CB i juz zamontowane co wybrałeś ciekawego ? pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 kupiłem CB i juz zamontowane co wybrałeś ciekawego ? pochwal się Uniden 520 xl i antena sirius ml 145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jak na jutro frekwencja się zapowiada? Ja 99% będę. Maciek i jak będziesz miał to cacko od kuzyna?[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 19:33_________________________________________________Niech ktoś zabierze Vag-a Proton już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Proton już nie mogę się doczekać na karkówkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 kupiłem CB i juz zamontowane co wybrałeś ciekawego ? pochwal się Uniden 520 xl i antena sirius ml 145 mam identyczne radyjko Jak na jutro frekwencja się zapowiada? Ja 99% będę. Maciek i jak będziesz miał to cacko od kuzyna?[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 19:33_________________________________________________Niech ktoś zabierze Vag-a Proton już nie mogę się doczekać damian25 będzie VAG i tester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Proton wezmiesz Vaga? Grzegorz Ci podobno juz cos nadmienial, zgadza sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 witam BIELSKO BIALA mam pytanie bo chce kupic audi i stoji u was w miescie jest ktos wstanie mi pomuc i obejrzec autko oto link http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-tdi-kola-na-zime-C9315211.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 witam BIELSKO BIALA mam pytanie bo chce kupic audi i stoji u was w miescie jest ktos wstanie mi pomuc i obejrzec autko oto link http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-tdi-kola-na-zime-C9315211.html Mysle ze nie bedzie problemu trzeba sie jutro umowic przed spotem i obczaic. Jest jeszcze jakis chetny? Co dwie glowy to nie jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 będe wdzięczny jak nie wiem co jak bendzie ok to sie spotkamy po zakupie chodzi o serce czy jest w dobrym stanie nie puszcza bakoli bo cipsa planuje zrobic nio i ogulnie jaki stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 będe wdzięczny jak nie wiem co jak bendzie ok to sie spotkamy po zakupie chodzi o serce czy jest w dobrym stanie nie puszcza bakoli bo cipsa planuje zrobic nio i ogulnie jaki stan Wiec proś dalej kogoś kto ma Vaga to sie go lepiej sprawdzi, ja moge z rana zadzwonic do goscia i sie gdzies umowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 może by się udało gościa na spota ściągnąć to by się oglądnęło samochodzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 może by się udało gościa na spota ściągnąć to by się oglądnęło samochodzik... No to juz byloby wogole najlepiej koles by ocipial jakby stalo 15 A4 i wszyscy by sie mu pchali do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 może by się udało gościa na spota ściągnąć to by się oglądnęło samochodzik... No to juz byloby wogole najlepiej koles by ocipial jakby stalo 15 A4 i wszyscy by sie mu pchali do auta zadzwonisz do niego ? w sumie będzie vag i miernik lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 baddy mnie jutro nie bedzie ;/ obowiazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 baddy mnie jutro nie bedzie ;/ obowiazki ok nastepnym razem może by się udało gościa na spota ściągnąć to by się oglądnęło samochodzik... No to juz byloby wogole najlepiej koles by ocipial jakby stalo 15 A4 i wszyscy by sie mu pchali do auta zadzwonisz do niego ? w sumie będzie vag i miernik lakieru Zadzwonie, ale jesli tam sie nie zgodzi to podjedzie ktos ze mna ewentualnie w inne miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja mogę podjechać dopiero po pracy niestety. Czyli najwcześniej 18-ta wchodzi w grę. Auto na pewno miało robiony tył, widać nawet na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja mogę podjechać dopiero po pracy niestety. Czyli najwcześniej 18-ta wchodzi w grę. Auto na pewno miało robiony tył, widać nawet na zdjęciach. Ja ze zdjec widze tyle: 3 lata temu zostalo w zimie uderzone przez jakiegos jeepa w przod i pchane wzdluz drogi co doprowadzilo do porysowania innych elementow wiec zostalo cale pomalowane, maska zostala wymieniona na nowa nie ma tam kitu, ale na nadkolach widac juz slady zmeczenia Ogolnie malo ciekawy egzemplarz wedlug mnie chudy11511 wybor nalezy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 witam w ten przepiękny dzień Jak tam frekwencja na dzisiejszy spocik Chce zobaczyc przynajmniej 10 wozów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 witam w ten przepiękny dzień Jak tam frekwencja na dzisiejszy spocik Chce zobaczyc przynajmniej 10 wozów :gwizdanie: powitac Mnie sie w koncu uda dojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi