mk4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Hehehe, każdy wypoczywa inaczej w sumie racja
wojtekce Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Hehehe, każdy wypoczywa inaczej w jaką gre ciupiesz ?
proton2 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :>
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :> Na PC ? Potrenuj i zagramy online na ruskich najlepiej w freestyle drift
proton2 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :> Na PC ? Potrenuj i zagramy online na ruskich najlepiej w freestyle drift Nope, Xbox
nippo83 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :> Ja znów ostatnio trenuje troszkę Forze motorsport to jest naprawdę dobra gra Grid jest dosyć fajny tylko troszkę mało realistyczny.. ubolewam nad tym że na Xklocka nie ma i nie będzie Grand Turismo.. gra bardzo realistyczna pod każdym względem, (fizyka, uszkodzenia no i zużycia elementów) w tej chwili zatęskniłem za PS3 ;(
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 ee tam jeden tytul mozna wyporzyczyc konsole od kolegi:P
proton2 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 A kupiłem sobie do grania Racedriver Grid. Nawet dość fajne wyścigi, ale jeszcze nie przyzwyczaiłem się do grania na padzie i marnie mi idzie :> Ja znów ostatnio trenuje troszkę Forze motorsport to jest naprawdę dobra gra Grid jest dosyć fajny tylko troszkę mało realistyczny.. ubolewam nad tym że na Xklocka nie ma i nie będzie Grand Turismo.. gra bardzo realistyczna pod każdym względem, (fizyka, uszkodzenia no i zużycia elementów) w tej chwili zatęskniłem za PS3 ;( Właśnie następne co planuję zakupić to Forza, ale chyba 2-kę, 1-ki nie widziałem anie w empiku, ani w mm
bakuś Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja miałem wcześniej 360-tkę i grałem w Forze 2 - świetna gra, ciąłem w nią prawie non-stop. Ale kupiłem z ciekawości ps3 i jestem bardziej zadowolony. Gram teraz w grida też m.in. i też na serio bardzo fajna gra. Trzeba się trochę napocić podczas jazdy nie to co arkadowy nfs....
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Właśnie w GRIDzie każde muśnięcie gazu ma znaczenie i wpływ na miejsce na podium a w NFS od bandy do bandy byle do mety Ciekawe czy wersja na konsole współgra z wersją na PC online, bo z chęcią bym się pościgał z którymś z was :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Też stałem przed dylematem czy nie wziąć ps3, ale ostatecznie wyszło na xbox. Co do grida to pewnie dlatego ciągle zajmuję ostatnie miejsce, bo tak duży realizm jest, a mam przyzwyczajenia z nfs :>
Eyesmon Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Piter, po naradzie z kumplami (3) wez te 2 alufy od gory ; - te w srodku ;0
mk4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Piter, po naradzie z kumplami (3) wez te 2 alufy od gory ; - te w srodku ;0 a moje :gwizdanie:
martin a4 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 panowie to moze GRID online i sie poscigamyy [br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 09:31_________________________________________________wystarczy wykupic xbox live 25zl
H4mm3R Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 panowie to moze GRID online i sie poscigamyy [br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 09:31_________________________________________________wystarczy wykupic xbox live 25zl Ja jestem jak najbardziej zaaa
piter220v Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Piter, po naradzie z kumplami (3) wez te 2 alufy od gory ; - te w srodku ;0 ee tam jak cos to pierwsze bankowo ....
mk4 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Piter, po naradzie z kumplami (3) wez te 2 alufy od gory ; - te w srodku ;0 ee tam jak cos to pierwsze bankowo .... :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Siemanko Jaktam po weekendzie, wszyscy zdrowi ?
Rekomendowane odpowiedzi