proton2 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Czyżby ktoś tu był z cukru ? Aczkolwiek faktycznie prognoza nie wygląda zbyt optymistycznie na piątek ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 mi pasuje zebys my jechali razem proton ale jak bedzie dupiata pogoda to ja tez odpuszczam raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Hahaha, coś czułem. Pamiętacie mój post TUTAJ. Cyba już w tym roku się nie wybierzemy. Choc ja raczej pojadę bez względu na pogodę. BTW Widzimy się jutro ? Pogoda raczej będzie podobna więc może tym razem CH Sarni Stok alejka W ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 wlasnie niewiem czy oplaca sie zienac i ilu bedzie chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ja bym jechał jak będą chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 no ja tez tez tylko pytanie ilu bedzie chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 a mowimy o jutrze czy piatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 mysle ze mówimy o piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 no chyba o piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jak pisałem, ja jadę bez względu na pogodę. Najwyżej zrobię sobie wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 nio nio widzę że siadł wam miśki tekst "EKIPA" ładnie opisane fotki Ekipa B-B tylko brakuje dream team jest OKI tylko jakąś unikatową czcionkę dobierzcie _________________________________________________ pozdrawiam i do zobaczenia na spocie gliwickim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 :shocked: pierwsza ssssttrooonka :kox:tylko martin popraw mój nick wróciłem wczoraj z wesela w Kielcach i kuruje się żeby być na piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Panowie ja też jadę ja będę na Was czekał na Shellu w Warszowicach.. dziś na spota nie wpadnę bo w pracy jestem zawalony robotą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Panowie. Wpadnie ktoś na spota dziś ? Nie wiem jak sobie resztę dnia poukładać i wolałbym wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ja dzisiaj nie dam rade pracuje do 18-tej i nie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ja odpadam dosyc juz wymarzlem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 sorry ja też niedam rady, siedze na wolnym a jakoś mam mniej czasu niż jak pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no oby tylko w piatek była lepsza pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 :banan: :banan: Właśnie otrzymałem wiadomość, iż na piątek bede miał auto, a goście dają mi wolne więc LECĘ Z WAMI!!! I choćby lało jak ..... to i tak pojade!! Żeby Was nie przeoczyć będę czekał na Jet (tam gdzie ostatnio) ok 18:15. Jupiiiiii :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no to się zbiera niezła ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi