Baddy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam kolegów ze Śląska. Wielka prośba - czy byłby ktoś w stanie obejrzeć Audika z Bielska ? Podaje link do wozu z otomoto. Chętnie bym ją kupił teraz - ale muszę wiedzieć, czy warto jechać z nad morza Pozdrawiam LINK: http://otomoto.pl/audi-a4-2-5-tdi-s4-ookzaja-cenowa-C9352574.html Myśle, że można zadzwonic i luknac, autko ladne w dobrej cenie, tylko rejestracja wyglada na swieza a juz ktos od niego ucieka? No i przebieg 164 tyś :gwizdanie: (pewnie stary dziadek tylko do kosciola jezdzil ) Co o tym myślicie?
mk4 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 jak to Świeżak warto sprawdzić po VIN ile to ma na stukane w Niemcach... bo coś mało... ... można tak na spota albo po spocie podjechać... w najbliższe dni jestem zajęty ;/
Baddy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No ja tez mam teraz malo czasu ale mysle ze moze moglbym podjechac rzucic okiem i zdobyc Vin :>
wojtekce Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam kolegów ze Śląska. Wielka prośba - czy byłby ktoś w stanie obejrzeć Audika z Bielska ? Podaje link do wozu z otomoto. Chętnie bym ją kupił teraz - ale muszę wiedzieć, czy warto jechać z nad morza Pozdrawiam LINK: http://otomoto.pl/audi-a4-2-5-tdi-s4-ookzaja-cenowa-C9352574.html ładne to autko warto zaglądnąć
slodki79 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No nawet niezłe i powiem szczerze,że nie widziałem go nigdy na Bielsku
siemian Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 słodki nie byles dzis ok 19. w gemini?
pproniuk Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jakby dało radę oblukać, sprawdzić wsio to byłoby super. Ze Słupska mam trochę daleko, a sami przyznacie, że wóz może się spodobać
slodki79 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 słodki nie byles dzis ok 19. w gemini? No jak nie,jak tak :> Widziałem też jak siedziałeś z kwiatkami w ręku
Wihajster Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 to co się nie przywitałeś... nie chciał sie przyznac,że cie zna
Baddy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzwonilem do pana od A4 i autko jest do ogladniecia w Bestwinie, kupil go juz w polsce a zostalo sprowadzone w zeszlym roku z niemiec. Jesli ktos ma niedaleko niech podjedzie Poprosilem go o numer VIN i powiedzial ze nie ma problemu i wysle mi go do 2 godzin bo teraz go nie ma w domu. Wiec jesli Gryfi nam go sprawdzi bedziemy wiedziec juz ciut wiecej.
slodki79 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 to co się nie przywitałeś... nie chciał sie przyznac,że cie zna Qwa z piwami w ręku szedłem chlać pod most więc po co miałem wyjść na ostatniego żullla :polew:
Wihajster Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 to co się nie przywitałeś... nie chciał sie przyznac,że cie zna Qwa z piwami w ręku szedłem chlać pod most więc po co miałem wyjść na ostatniego żullla :polew:
GRYFI Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 jak ktoś ma vin od tej 2,5 tdi to mi go dajcie na priv. sprawdzę historię.
proton2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 O, wiedzę, że mamy jakieś autko do obejrzenia To jest V6 TDI . Mam nadzieję, że kolega poczytał i wie w co się pakuje :>
kamilvolt Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 O, wiedzę, że mamy jakieś autko do obejrzenia To jest V6 TDI . Mam nadzieję, że kolega poczytał i wie w co się pakuje :> Swięte słowa w tej budzie lepszy chyba AFN
slodki79 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Spokojnie panowie z tego co wychodzi jest to 5-cio cylindrówka więc najbardziej udane i najmniej awaryjne 2.5 w stosunku do waszych
proton2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Spokojnie panowie z tego co wychodzi jest to 5-cio cylindrówka więc najbardziej udane i najmniej awaryjne 2.5 w stosunku do waszych Piąte zdjęcie raczej pokazuje, że to V6 Poza tym w A4 nie było 5 cylindrowych rzędówek.
slodki79 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Spokojnie panowie z tego co wychodzi jest to 5-cio cylindrówka więc najbardziej udane i najmniej awaryjne 2.5 w stosunku do waszych Piąte zdjęcie raczej pokazuje, że to V6 Poza tym w A4 nie było 5 cylindrowych rzędówek. Dokładnie pojebało mi się ze starymi 100-mi A to dlatego,że wcześnie dziś dali nam wolne i poszedłem się nap......ić coca-coli :decayed: :kox: :polew:
Baddy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 VIN juz poleciał ciekawe co Gryfi napisze
Rekomendowane odpowiedzi