proton2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No to wszystko jasne - dziś spocika nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jestem nowy i chciałbym sie przyłączyc :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Cześć Grzesiek to przyłączaj się zapraszamy w piątek jedziemy do Gliwic rozkręcić u nich spoty [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 19:50_________________________________________________mam nadzieję że się wyleczę bo magnes mi się już robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 :hi:witamy na forum[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 19:52_________________________________________________xandmar a jak do piątku dojdziesz do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 to o ktorej zbiorka pod AUCHANEM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 to o ktorej zbiorka pod AUCHANEM? dogadaj się z protonem to razem sobie podjedziecie na zbiórkę na shella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 oo o super ekipa sie powieksza :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Kuba36 Jeśli masz ochotę się wybrac z nami na spota do Gliwic to ja pojadę ze Skoczowa. Tam pracuję i nie ma sensu żebym wracał spowrotem do Bielska. Będziemy wyjeżdżac z Dawidem (jeśli pojedzie) koło 17:30 z parkingu na targowisku w Skoczowie (koło krytej pływalni Delfin). martin a4 Prośba. Jakbyś mógł dokończyc swoje dzieło w pierwszym poście byłoby świetnie To duże zdjęcie dałbym na środek i napis zrobiłbym 'Zapraszamy na spoty Bielska-Białej i okolic - parking przy CH Auchan środa godz. 18.00' Te małe fotki też mogłyby by na środku. Można by też wkleic jakąś mapkę z zaznaczonym punktem spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 oo o super ekipa sie powieksza :naughty: za chwilę przegonimy Krakusów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 to co proton o 17-30 niebedzie to za wczesnie?? ,moze wystarczy o 18 z targowiska?? albo o wiem 17.45 bo na jecie mamy byc 18,15 wystarczy mysle napisz co o tym sadzisz witaj nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dawid, z tego co pamietam ostatnio wyjeżdżaliśmy 17.45 i byliśmy na styk, wraz z moim tankowaniem na shellu. Tam od Mikołowa jest cały czas 70 i mnóstwo fotoradarów więc lepiej nie cisnąc gruchy. Dodatkowo teraz kompletnie nie wiem jak trafic pod tą arenę, więc będzie dodatkowe utrudnienie. Może navi pomoże Ale Ty częściej tam śmigasz po tych trasach, więc jeśli uważasz, że 18.00 jest ok to zdaję się na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 dobra to na spokojnie na 17-30 z targowiska oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 spoko jutro to zrobi Kuba36 Jeśli masz ochotę się wybrac z nami na spota do Gliwic to ja pojadę ze Skoczowa. Tam pracuję i nie ma sensu żebym wracał spowrotem do Bielska. Będziemy wyjeżdżac z Dawidem (jeśli pojedzie) koło 17:30 z parkingu na targowisku w Skoczowie (koło krytej pływalni Delfin). martin a4 Prośba. Jakbyś mógł dokończyc swoje dzieło w pierwszym poście byłoby świetnie To duże zdjęcie dałbym na środek i napis zrobiłbym 'Zapraszamy na spoty Bielska-Białej i okolic - parking przy CH Auchan środa godz. 19.00' Te małe fotki też mogłyby by na środku. Można by też wkleic jakąś mapkę z zaznaczonym punktem spotkań spoko jutro to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 18:15 na Jet jest akutualna? A zreszta Dawid masz mój nr jakby co to sie odezwij. Zabiore navi wiec trafimy, poza tym raczej wiem jak tam dojechac. Witamy nowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 panowie jak bedzie padac to nie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ja czekam na Was tak o 18 na shellu w Warszowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Xandmar pamiętaj mi o tym silikonie.dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja jadę niezależnie od pogody na shellu w Warszowicach o 18-tej biorę parasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 heh [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 21:29_________________________________________________o ktorej wyjezdzasz z chybia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 myślę że koło 17.40 i co może sie skusisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi