nippo83 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 tak kupilem juz ale nie zakladalem jeszcze go bo chciałem odkupić od ciebie prawa zaślepkę do zderzaka z tego rozwalonego, ale już na allegro zamówiłem. i jeszcze chciałem się zapytać czy namyślałeś się w sprawie tych lamp? Dzisiaj w końcu udało mi się zrobić z tymi podciśnieniami teraz to jest frajda z jazdy. więc jak możemy proton zrobić te logi w środę, to by było fajnie. Muszę Panowie wymienić tarcze z przodu, co polecacie ? nie muszą być jakieś super nie wiadomo jakie. JA polecam Tobie ATE Powerdisk śmigam już na tym jakiś czas i naprawdę jak na tarcze 288mm to hamuję się bardzo przyzwoicie, do tych tarcz polecam klocki Ferodo DS 2000 Performance
moicz Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 tak kupilem juz ale nie zakladalem jeszcze go bo chciałem odkupić od ciebie prawa zaślepkę do zderzaka z tego rozwalonego, ale już na allegro zamówiłem. i jeszcze chciałem się zapytać czy namyślałeś się w sprawie tych lamp? Dzisiaj w końcu udało mi się zrobić z tymi podciśnieniami teraz to jest frajda z jazdy. więc jak możemy proton zrobić te logi w środę, to by było fajnie. Muszę Panowie wymienić tarcze z przodu, co polecacie ? nie muszą być jakieś super nie wiadomo jakie. JA polecam Tobie ATE Powerdisk śmigam już na tym jakiś czas i naprawdę jak na tarcze 288mm to hamuję się bardzo przyzwoicie, do tych tarcz polecam klocki Ferodo DS 2000 Performance ile taki zestaw napisz mi na PW pliss ;]
DAWIDBORI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ja kupilm goly zderZAK bo reszte mam:]
mk4 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ja w końcu zrobiłem moda hamulców z 288 na 320 ATE (tarcze i klocki) na razie przód i wszystko miodzio... teraz hamują jak trzeba
proton2 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Spodobał mi się Twój pomysł z przeróbką na Bose. Chyba sobie coś takiego zrobię
boniu Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 bry systkim mam pytanko czy nowe turbo musze jakos docierac ??
Wihajster Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 bry systkim mam pytanko czy nowe turbo musze jakos docierac ?? nie :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Spodobał mi się Twój pomysł z przeróbką na Bose. Chyba sobie coś takiego zrobię polecamy ... Marek już ma podłączony przód... ja muszę się za to zabrać
bakuś Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Przeczytałem temat. Dobra robota. Czekam na zdjęcia i lepciejszy opis!
siemian Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja dzisiaj miałem pilny szybciutki wyjazd do Krk. Właśnie wróciłem. Płatna wg. kompa 14 minut i średnia 196 km/h. Trasa: Bramki Krk- Dworzec BB 39 minut... ....szybciej nie umiem
Wihajster Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ja dzisiaj miałem pilny szybciutki wyjazd do Krk. Właśnie wróciłem. Płatna wg. kompa 14 minut i średnia 196 km/h. Trasa: Bramki Krk- Dworzec BB 39 minut... ....szybciej nie umiem toś się opierdalał
slodki79 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ja dzisiaj miałem pilny szybciutki wyjazd do Krk. Właśnie wróciłem. Płatna wg. kompa 14 minut i średnia 196 km/h. Trasa: Bramki Krk- Dworzec BB 39 minut... ....szybciej nie umiem toś się opierdalał :polew:
mk4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ja dzisiaj miałem pilny szybciutki wyjazd do Krk. Właśnie wróciłem. Płatna wg. kompa 14 minut i średnia 196 km/h. Trasa: Bramki Krk- Dworzec BB 39 minut... ....szybciej nie umiem toś się opierdalał :polew: zapomniał spuścić ręczny
proton2 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Siemanko Weekend się skończył to i pogoda się poprawia Maciek, czy ten sub BOSE musi być srebrny ? Na allegro są zarówno srebrne jak i takie brązowe i nie wiem czym to się różni.
mk4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Siemanko Weekend się skończył to i pogoda się poprawia Maciek, czy ten sub BOSE musi być srebrny ? Na allegro są zarówno srebrne jak i takie brązowe i nie wiem czym to się różni. wiem, że były jeszcze czarne ale jak brać to ten srebrny jak w naszym poście. (Jak już to kupuj komplet a nie osobno... bo więcej zapłacisz i nie więcej niż 350 się nie płaca bo za tyle jest do wyciągnięcia... nawet za dużo taniej ...).... korci Cie zmiana
proton2 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 No nie ma niestety kompletu na allegro aktualnie. Jest sam wzmak za 359, ale cholera wie czy potem się samą tą tube dostanie. Poczekamy Hihi, oryginał w ASO 2834,61 zł :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 No nie ma niestety kompletu na allegro aktualnie. Jest sam wzmak za 359, ale cholera wie czy potem się samą tą tube dostanie. Poczekamy Hihi, oryginał w ASO 2834,61 zł :gwizdanie: spokojnie pojawiają się ... tylko teraz zaczyna się polowanie po naszym poście
siemian Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Tube i wzmacniacz trzeba kupic razem. Poczekaj, napewno się pojawi. Czarny wzmaczniacz był w B6. Srebrny jest nowszy. Czarny ma inna wtyczke (nieprzetestowane połączenia)
MARiOLiNi Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Czy ktoś wie jak wygląda zmiana kiery w Q7 na wielofunkcyjną i montaż tempomatu? W tej chwili jest zwykła 3ramienna z łopatkami. Czy do zabiegu będzie potrzebny inny moduł i taśma?
Rekomendowane odpowiedzi