proton2 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ja będę. Dziwne, nie :> Wezmę mojego vaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 <marcin> na co masz ochote? <ania> wiesz na co, ale sie zastanawiam bo mam okres... <marcin> dziąsła Ci chyba nie krwawią <ania>... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 <marcin> na co masz ochote? <ania> wiesz na co, ale sie zastanawiam bo mam okres... <marcin> dziąsła Ci chyba nie krwawią <ania>... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Wezmę aparat i nawet foty porobię <Brian82> Słyszałeś? Ponoć do 2011 mają powstać nowe odcinki autostrady. <SimonStorm> Znowu jakiś głupi serial? ----- <wuju> kiedy Ci urosna cycki ?;> <ruda> kiedy Ci urosnie pala ? <wuju> jak sie postarasz ... http://demotywatory.pl/122562/Gdy-sie-spieszysz- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 hej mnie nie bedzie:( fura jest porozbierana i czeka ja blachara i malowanie moze za tydz bede to mnie wklej w photoshopie do zdjecia [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 17:28_________________________________________________http://allegro.pl/item726993944_polonez_1_5_gt_potwor_drift_gdynia_od1zl_bcm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 witam. To co panowie.Jutro na spociku chce widziec podobną frekwencje jak tydzien temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ja mozliwe ze bede panowie potrzebuje odp na blad 16989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ja mozliwe ze bede panowie potrzebuje odp na blad 16989 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1397765.html moze to ci pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ja mozliwe ze bede panowie potrzebuje odp na blad 16989 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1397765.html moze to ci pomoze Tylko ja nie czuje braku mocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 boniu wpadnij chce zobaczyć Twoje wozidło na żywca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dzisiaj bede krótko na spociku mam dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ja dziś znów mogę mieć mega problem... ma załatwiania właśnie w godzinach 17-20 ;/ (już marze żeby się to uspokoiło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A mówią, że kryzys mamy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 to kto ma dzis sprzęt przywieść?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Siema, mozliwe ze w polowie pazdziernika bede w BB na szkoleniu to bym wpadl do Was na spota przyjmiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Siema, mozliwe ze w polowie pazdziernika bede w BB na szkoleniu to bym wpadl do Was na spota przyjmiecie? dzisiaj na spocie omówimy sprawe i sie zastanowimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 wpisowe pół literka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Siema, mozliwe ze w polowie pazdziernika bede w BB na szkoleniu to bym wpadl do Was na spota przyjmiecie? przywitamy Cię chlebem i solą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Siema, mozliwe ze w polowie pazdziernika bede w BB na szkoleniu to bym wpadl do Was na spota przyjmiecie? przywitamy Cię chlebem i solą to ja bym dodał jeszcze góralską muzyczkę ... będzie full wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88rysiek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam! Jestem tu nowy i jestem właśnie na etapie kupna audi A4 B5. Jest ktoś kto byłby mi w stanie jakoś pomoc w znalezieniu jakiejś oferty wartej kupna lub może zajmuje sie sprowadzaniem aut z zagranicy? Na gotowo mogę dać ok 14 500zl Proszę o pomoc i z góry dziękuje! Pozdrawiam Paweł z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi