GRYFI Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 MIAŁBYŚ TROCHĘ HOLOWANKA IWSZYSTKIE FUNDUSZE NA NAPRAWĘ AUTA POSZŁYBY NA ZWIEZIENIE AUTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 hehe Dokładnie, laweta tania nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 mam do sprzedania ori IC grupa VAG wielkości chłodnicy wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Konkretny... aż za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 co fakt to fakt z tym holowaniem... ale to przynajmniej spowoduje to że auto postoi na warsztacie i wszystko będzie nastawiane , naprawione i wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 siema jakie wymiary IC i ile za niego ?? moze chcesz nowe klocki do przodu do b6 hehe z trw hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 sieman jakie wymiary IC i ile za niego ?? moze chcesz nowe klocki do przodu do b6 hehe z trw hahahahahah juro pomierzę ten IC mam dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Panowie czyje dzis autko widzialem na BB kolo 18.50 srebrny Avant z ramkami klubowymi na SCI ale dalej nie pamietam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Panowie czyje dzis autko widzialem na BB kolo 18.50 srebrny Avant z ramkami klubowymi na SCI ale dalej nie pamietam, no ja to nie byłem... :> zaprosilem dzis do nas na spota kolejne 3 osoby z jedna nawet juz rozmawialem na gg wiec rośnie nam ekipa bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 zapraszać to Ty se możesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 zapraszać to Ty se możesz... ciebie nie zapraszałem a przyjechałeś jak na złość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Piotrze zawsze tak jest nieproszeni sie pchaja hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 wojtek czy to ic z iveco jaka cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 o tak wczesnej porze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wojtek czy to ic z iveco jaka cena?? nie to jest jakiś ori z VW ale nie wiem do czego wymiar 42X64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 strzała ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wojtek czy to ic z iveco jaka cena?? nie to jest jakiś ori z VW ale nie wiem do czego wymiar 42X64 Wojtuś podejdzie do mojej furmanki??? Poza tym ciekawe jak rozwiązać połączenia przewodów :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wojtek czy to ic z iveco jaka cena?? nie to jest jakiś ori z VW ale nie wiem do czego wymiar 42X64 Wojtuś podejdzie do mojej furmanki??? Poza tym ciekawe jak rozwiązać połączenia przewodów :mysli: nie ma rzeczy niemożliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wojtek czy to ic z iveco jaka cena?? nie to jest jakiś ori z VW ale nie wiem do czego wymiar 42X64 Wojtuś podejdzie do mojej furmanki??? Poza tym ciekawe jak rozwiązać połączenia przewodów :mysli: nie ma rzeczy niemożliwych Q...rwa c**jowo że mnie nie będzie teraz bo miałbyś okazję z tym powalczyć PS- w sumie to przewody można dorobić na zamówienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajtek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam fanów Audi z Podbeskidzia i Slaska Cieszynskiego Mam nadzieje ze uda mi sie kiedys wpasc na wasz "spocik" Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi