slodki79 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: wobraź sobie,ze pokazuje ci środkowy palec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: wobraź sobie,ze pokazuje ci środkowy palec A wogóle możesz go wyprostować ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witka Ja sie zaraz zabieram za pucowanie fury ja jeszcze poczekam ze 2 miechy Wcale się nie dziwie skoro Ty w ciągu jednego roku zrobisz tyle kilometrów co niektórzy w ciągu jednego dnia :polew: w dodatku pewnie jeszcze w garażu pod pierzyną trzymasz swoją :polew: :tongue4: :tongue4: wobraź sobie,ze pokazuje ci środkowy palec A wogóle możesz go wyprostować ?? :polew: pokaże ci na spociku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dawid masz najnowszego NFS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dawid masz najnowszego NFS Dobry.... JA mam nowego NFS... powiem szczerze.. nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dawid masz najnowszego NFS Dobry.... JA mam nowego NFS... powiem szczerze.. nic specjalnego Marcin odezwe się do Ciebie w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Na PC, X360 czy PS3 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 na xbox360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 mam i polecam goraca mi sie podoba i kazdym autem sie jezdzi inaczej:D colin tez jest niczego sobie wojtek odezwij sie jak ciooo dobra ide spac bo faza mnie 3ma:D -------------------------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 eee... szkoda bo ja mam pysytrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam wszystkich w piękną niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 a witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam w skacowaną niedziele Jestem aktualnie w przerwie pomiedzy pierwszym a drugim dniem wesela i potrzebuje by mi ktos auto umyl bo mi by zeszlo z tym chyba z 4 godz a nie mam tyle czasu Wiec dogadajcie sie i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Bry No dzionek mamy piękny. Ja robię grilla dziś Baddy, zahacz o jakąś myjnię, raczej wyjdzie taniej niż nasza ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 bry jak tam weekendzik mija ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ------------------------> wszyscy wytrzezwieli juz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Doberek, ja mam jeszcze 0,5 promila. Trzeba iść pospacerować żeby uciekło z organizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 pijusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi