bakuś Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Będzie dobrze Maciej, będzie dooobrze... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie Maciek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Oj, chłopak wpadł A ja jestem wolny jak ptak :> Powodzenia Maciek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ty to jesteś już 'stary kawaler'... :D:D I jak Boniu, podobało Ci się na SCP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 No baaaa... ja jestem czesto na imprezach tuningowych itd ... w sumie widac po aucie co lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ty to jesteś już 'stary kawaler'... :D:D Stary ale jary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 A ja przyznam szczerze, że dla mnie troche lipa... :/ Odrobinę oko nacieszyłem ( ) i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Witam serdecznie all Jako że z okolicy to mam pytanie odnośnie tempomatu. Czy któryś z was przerabiał może temat? Nie ukrywam że zależałoby mi na tym ale niestety ani nie wiem co kupić, jak zrobić i najważniejsze niestety VAG ;( Byłbym bardzo wdzięczny za info i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 manetke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jak tam siemian trafiłeś do domku ?? jutro wpadnie moze do ciebie na kawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam serdecznie all Jako że z okolicy to mam pytanie odnośnie tempomatu. Czy któryś z was przerabiał może temat? Nie ukrywam że zależałoby mi na tym ale niestety ani nie wiem co kupić, jak zrobić i najważniejsze niestety VAG ;( Byłbym bardzo wdzięczny za info i pozdrawiam wpadnij na spota to koledzy ci pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 właśnie wróciłem z weselicha. Zabawa super do 5:30... (wesele zaczeło się o 15 :> :> :>) Jakoś wróciłem z tego szczyrku ale alkomacik w domu wskazał 0,92 i troche mnie to przeraziło...[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 13:40_________________________________________________Kamil na kawke zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 właśnie wróciłem z weselicha. Zabawa super do 5:30... (wesele zaczeło się o 15 :> :> :>) Jakoś wróciłem z tego szczyrku ale alkomacik w domu wskazał 0,92 i troche mnie to przeraziło...[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 13:40_________________________________________________Kamil na kawke zapraszam hej wrzuć jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 jeszcze cieplutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Zajefajne fotki.No to teraz Maciek będziesz miała jak większość z nas :> Panowie dzisiaj jak jechałem w zakręcie zaświeciła mi się kontrolka AIR BAG,wiecie co to może oznaczać? Pozatym jest wszystko OK , jest jakiś czujnik (w zakręcie byłem troszkę przechylony) bo cholerstwo nie chce zgasnać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 musisz skasować vagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Wtyczka w fotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Panowie dzisiaj jak jechałem w zakręcie zaświeciła mi się kontrolka AIR BAG,wiecie co to może oznaczać? Pozatym jest wszystko OK , jest jakiś czujnik (w zakręcie byłem troszkę przechylony) bo cholerstwo nie chce zgasnać. Gdzieś chwilowo brakło styku na poduszce lub napinaczu i w sterowniku zapisał się błąd. Dopóki nie skasujesz błędu vagiem kontrolka będzie się świecić. Ja np. teraz jak robiłem z tym bose, musiałem odpalić auto bez siedzeń i samo podłaczenie spowrotem poduszek od foteli nie spowodowało zgaśnięcia kontrolki AIR BAG. Bose gra ładnie, ale zaobserwowałem trochę niepokojący efekt - słychać cichy szumek w głośnikach jak RNS jest wyłączony lub głos jest na MUTE. Okazało się przy okazji, że w tym systemie aktywnym co był oryginalnie, jest środkowy głośniczek pod szybą W tym systemie podłączony jest on w ten sposób, że + jest spięty z prawym przednim głośnikiem, a - z lewym przednim. Kabelki odciąłem i podłączyłem bezpośrednio do wzmaka Bose Krajobraz z pola bitwy ... Marek dzięki za MMS. Szkoda, że nie mogłem wpaść chociaż na ślub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Szacunek za walkę Sławek.Mógłbyś wziąć vaga w środę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A ja mam prośbę. Co sądzicie o tych zdjęciach, które ewentualnie zgłosić do konkursu? Czy lepiej nie zgłaszać? Myślałem też żeby spróbować to samo zdjęcie ale z A4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi