bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja zamawiam z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja zamawiam z grilla ty nie musisz jechać na shela i tak pojedziesz przez chybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja zamawiam z grilla meldujesz sie ostatni więc masz marne szanse,że dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą. to dojedziesz sam No nie ma sprawy, tylko ja nie wiem gdzie to jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pojedziesz w kierunku strumienia zobaczysz po lewej stronie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą. to dojedziesz sam No nie ma sprawy, tylko ja nie wiem gdzie to jest :> Jak to nie wiesz? Ja jestem z Jastrzębia i jak słyszę hasła "golono i chybie" to od razu wiem o jaką miejscówkę chodzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą. to dojedziesz sam No nie ma sprawy, tylko ja nie wiem gdzie to jest :> Jak to nie wiesz? Ja jestem z Jastrzębia i jak słyszę hasła "golono i chybie" to od razu wiem o jaką miejscówkę chodzi!!! byłeś tam już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pojedziesz w kierunku strumienia zobaczysz po lewej stronie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 postaram sie byc zobaczymy jak sie to skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 postaram sie byc zobaczymy jak sie to skonczy uważaj na fotoradary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 i nie kazdy moze caly dzien siedziec przy kompie i odp na forum [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:55_________________________________________________ postaram sie byc zobaczymy jak sie to skonczy uważaj na fotoradary nie basdz taki zabawny:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No pewnie Wojtek i to nie raz. Mnie dzisiaj śmietnik złapał... 138 na 50... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ula 10pkt i 500zl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Piłem cole i się zasłuchałem w muzyce, i mi pstryknęło... Zaraz zawróciłem i podjechałem do miejskich. Masakra - co minute 3 zdjęcia im robiło co najmniej.... Chcieli mi więcej dać, bo miałem jeszcze pasy niezapięte, ale udało się załatwić sprawę ugodowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pany to brac to drewno ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 cycek !!!!!!!!!!!!!!!!! bede po ciebie tak kolo 17.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pany to brac to drewno ?? rozjebałes mnie tym pytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 gdzie ci cyklo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pany to brac to drewno ?? rozjebałes mnie tym pytaniem Spoko szefuncio wezmę tylko ktoś gadał o grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi