siemian Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Sieman a dlaczego by niee?? to ze Cie tam nikt nie lubi to nie znaczy ze Cie mam nie pozdrowic :> :> No ale coz zycie co nie :polew:
godzic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 :hi: bry wszystkim ... pozdrowienia dla turystów na cmentarzu
Andrzej88 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Moja głowa.... Właśnie mi matka opowiadała jakie miałem wejście do domu nad ranem :gwizdanie: Nieźle wczoraj było...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ale widzisz jaki dumny z tego tez jest nie anonimowym alkoholikiem
boniu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Co poniektorzy udaja AA a nie sa AA tylko WA(widoczni alkoholicy) :P:P panowie kiedy jedziemy do gliwic na spota??
proton2 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Bry wieczór panowie kiedy jedziemy do gliwic na spota?? Ja się chyba wybiorę w ten piątek.
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a o której to jest i kiedy? Ja w piątek będe leciał prawdopodobnie do Wrocławia na popijawe to moge wpaść...[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 23:32_________________________________________________powitał :hi:
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ładny dzionek się zapowiada a no ładny ładny się zapowiada
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Cześć spamerzy nie chcesz dobić 1000 stronki :gwizdanie:
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja sie strasznie chu_jowo czuje... Chyba mnie bierze jakieś przeziębienie...
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja sie strasznie chu_jowo czuje... Chyba mnie bierze jakieś przeziębienie... ale szkoda,że cie we środę nie będzie
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja sie strasznie chu_jowo czuje... Chyba mnie bierze jakieś przeziębienie... ale szkoda,że cie we środę nie będzie ale kolega aspiryna, gripex gorące piwo z miodem
Rekomendowane odpowiedzi