piter220v Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 czolem dawaj piotrek nastepna ankiete gdzie robimy spota nastepnym razem
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 czolem dawaj piotrek nastepna ankiete gdzie robimy spota nastepnym razem gotowe
Baddy Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ja dzisiaj przegoniłem 2 razy autko po dwupasie i coś czasem jest z nim nie tak tylko nie wiem co. Moje odczucia znalazły potwierdzenie w osiągach. Mam czasem wrażenie, jakby autko przy wyzszych predkościach było słabsze a czasem mocniejsze. 2 razy jechałem w takich samych warunkach na mniej więcej tak samo nagrzanym silniku i raz rozpedziłem się bez problemu do 230 i utrzymywałem tą prędkość przez dłuższą chwile a raz do 210 i autko nie chciało pojechać ani km szybciej... Nie wiem co to może być...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________uprzedzając wasze odpowiedzi... nie, ani razu nie jechałem na ręcznym SPRAWDZALES CZY NIE MIALES RECZNEGO ZACIAGNIETEGO? :mysli: :polew: :polew: :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ja dzisiaj przegoniłem 2 razy autko po dwupasie i coś czasem jest z nim nie tak tylko nie wiem co. Moje odczucia znalazły potwierdzenie w osiągach. Mam czasem wrażenie, jakby autko przy wyzszych predkościach było słabsze a czasem mocniejsze. 2 razy jechałem w takich samych warunkach na mniej więcej tak samo nagrzanym silniku i raz rozpedziłem się bez problemu do 230 i utrzymywałem tą prędkość przez dłuższą chwile a raz do 210 i autko nie chciało pojechać ani km szybciej... Nie wiem co to może być...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________uprzedzając wasze odpowiedzi... nie, ani razu nie jechałem na ręcznym paliwo?
godzic Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 hehehe prawię wszyscy ostaniom opcje wybierają hehehe [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 13:02_________________________________________________aaa :hi:
proton2 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Hejka aaa :hi: siema Wpadłeś nas wyruchać, czy jak ?
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Patrząc na wyniki głosowania w ankiecie to można wywnioskować,że wczoraj się wam podobało jak Siemiana nie było
wojtekce Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Patrząc na wyniki głosowania w ankiecie to można wywnioskować,że wczoraj się wam podobało jak Siemiana nie było
siemian Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ja dzisiaj przegoniłem 2 razy autko po dwupasie i coś czasem jest z nim nie tak tylko nie wiem co. Moje odczucia znalazły potwierdzenie w osiągach. Mam czasem wrażenie, jakby autko przy wyzszych predkościach było słabsze a czasem mocniejsze. 2 razy jechałem w takich samych warunkach na mniej więcej tak samo nagrzanym silniku i raz rozpedziłem się bez problemu do 230 i utrzymywałem tą prędkość przez dłuższą chwile a raz do 210 i autko nie chciało pojechać ani km szybciej... Nie wiem co to może być...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________uprzedzając wasze odpowiedzi... nie, ani razu nie jechałem na ręcznym paliwo? nie zmieniałem paliwa w odstępie 10 minut :) Patrząc na wyniki głosowania w ankiecie to można wywnioskować,że wczoraj się wam podobało jak Siemiana nie było o Ty... A będziesz jeszcze chciał żebym wpadł do Ciebie do pracy żeby wszyscy poczuli do Ciebie respect :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ankieta :gwizdanie: u Wihajstra w domu
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ankieta :gwizdanie: u Wihajstra w domu
siemian Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no chyba nie oczy mylą... Cuber zawitał na Bielskie... :)
wojtekce Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ankieta :gwizdanie: u Wihajstra w domu Witamy gościa
Cuber Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no chyba nie oczy mylą... Cuber zawitał na Bielskie... :) Jak Ja tu bywałem to Ty nie wiedziałes co to Audi Witamy gościa
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no chyba nie oczy mylą... Cuber zawitał na Bielskie... :) pewnie oddał głos na ciebie
Rekomendowane odpowiedzi