proton2 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Gryfi, gratulacje :> Sławek jak chcesz możesz dziś podjechać po narzędzia, wczoraj późno skończyliśmy ale i tak dziad się nie chciał zakodować na tempomat... nie wiem czemu, manetka działa kodowania jakby nie łapał A nie będziesz na spocie, bo może byś zabrał ?
mk4 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Gryfi, gratulacje :> Sławek jak chcesz możesz dziś podjechać po narzędzia, wczoraj późno skończyliśmy ale i tak dziad się nie chciał zakodować na tempomat... nie wiem czemu, manetka działa kodowania jakby nie łapał A nie będziesz na spocie, bo może byś zabrał ? ok zabiore
Baddy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 :hi: Siemian spoko godzic ma brzydsze kołpaki
GRYFI Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wszystkim. dziewczyny już w domu. muszę kupić pełno rzeczy w auchanie o 18.
Wihajster Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wszystkim. dziewczyny już w domu. muszę kupić pełno rzeczy w auchanie o 18. Siemian ci pomoże w doborze pieluch
GRYFI Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Siemian ci pomoże w doborze pieluch no może wszyscy pomożecie
Baddy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja może dziś też się stawie po dłuższej nieobecności
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a ja odpadam jednak jest trochę więcej roboty przy łączeniu tych ledów niż myśleliśmy
Wihajster Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a ja odpadam jednak jest trochę więcej roboty przy łączeniu tych ledów niż myśleliśmy widze,że tez zaaplikowali ci kropeczkę :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a ja odpadam jednak jest trochę więcej roboty przy łączeniu tych ledów niż myśleliśmy widze,że tez zaaplikowali ci kropeczkę :gwizdanie: To tak masz jak się awansuje z nowicjusza na użytkownika A co do kropki to pierwsza i ostatnia bo Flyer zapomniał, że ja wiem gdzie on mieszka [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 13:29_________________________________________________Wojtek kupiłem ten czujnik temp. cieczy, pamiętasz może gdzie on zamontowany jest?[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 13:30_________________________________________________http://www.joemonster.org/art/12909/Wloska_policja_rozbila_superradiowoz
Wihajster Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wojtek kupiłem ten czujnik temp. cieczy, pamiętasz może gdzie on zamontowany jest? pewnie tam gdzie w każdym aucie
siemian Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 dobrze Ci tak Hammer. I z ledami i z kropkiem :evil: :evil: :evil:
Wihajster Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 dobrze Ci tak Hammer. I z ledami i z kropkiem :evil: :evil: :evil: wiem,że wolałbyś mieć kropka i miec ledy
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Siemian ty łajzo a specjalnie przyjadę i Ci tymi lampkami pomacham z auta
DAWIDBORI Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://www.break.com/index/amazing-secret-lambo-garage.html
godzic Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Hehe Maciuś tam jeszcze pomarańczowe było ... tam zawsze trzeba przeciągnąć bo się krótko świecą ... hehe chce się wbijać na lewy.... patrze jakaś B7 za***rdala... minęła mnie... patrze naklejka jest , myślę myhy Maciuś :)a ja akurat notlauf miałem ale już opanowane.
boniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam Panowie ja wlasnie wrocilem do domu z pracy... pozdro...w pszyszla srode juz powinieniem sie zjawic
GRYFI Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 co tu taka cisza? jeszcze nie wróciliście?
Rekomendowane odpowiedzi