Baddy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 strzałka idzie tak jak u mnie od obrotomierza :polew:
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Bo na rezerwie jechał mniejsza masa itd.
Baddy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Siema ludziska jak tam weekend ? Ja wlasnie testuje sliwowice od goscia z pracy i normalnie 68% ale cisnie po glowie elegancko polecam :>
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;(
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;( mówiłem ci,że przy twojej jezdzie CB obowiązkowe a jeszcze bardziej antyradar mamlasie.Dziwie się,bo przy twojej pracy a uto jest ci niezbedne a wkrótce możesz sie pozbyc prawka. :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;( mówiłem ci,że przy twojej jezdzie CB obowiązkowe a jeszcze bardziej antyradar mamlasie.Dziwie się,bo przy twojej pracy a uto jest ci niezbedne a wkrótce możesz sie pozbyc prawka. :gwizdanie: Siemian szukaj już kierowcy abo sprzedaj komuś te punkty
Baddy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;( mówiłem ci,że przy twojej jezdzie CB obowiązkowe a jeszcze bardziej antyradar mamlasie.Dziwie się,bo przy twojej pracy a uto jest ci niezbedne a wkrótce możesz sie pozbyc prawka. :gwizdanie: :hi: Za swoje dalem jedyne 330zl wraz z antena i jest [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 08:48_________________________________________________Więc jeden dobry mandat i już jesteś na Swoim
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Siemian sprzedaj mi punkty 5 punktów wezme za 500zeta
Baddy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Siemian sprzedaj mi punkty 5 punktów wezme za 500zeta Wezme drugie 5 w tej samej cenie i juz bedziesz mial spokojniejsze serce
Baddy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Widzisz SIEMIAN jakich masz kumpli Zawsze pomogą
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Siemian sprzedaj mi punkty 5 punktów wezme za 500zeta Wezme drugie 5 w tej samej cenie i juz bedziesz mial spokojniejsze serce ja tez wezme te 5 za 500 czyli juz masz problem rozwiązany
wojtekce Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 to i ja wezmę i wtedy będziesz na minusie
piter220v Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a ja bede lepszy kolega .. wezme punkty i ci doplace 500 no ... czolem
slodki79 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;( Ty się punktami nie przejmuj(zostanie Ci jeszcze jeden),tylko kieszenią dobrze będziesz musiał potrząsnąć :tongue4:
MARiOLiNi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;( Samochód w leasingu na firmę, może się uda uniknąć pkt, byle Ciebie nie było widać bo się mogą przestraszyć
Baddy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja własnie wróciłem z imprezy w Krakowie. W Kozach mi mignął fotoradar... Jak przyjdzie fotka to będzie nerwowo bo będe miał 20 pkt... ;( ;( ;( Ty się punktami nie przejmuj(zostanie Ci jeszcze jeden),tylko kieszenią dobrze będziesz musiał potrząsnąć :tongue4: Zostana 4 :>
Rekomendowane odpowiedzi