boniu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 buhahaha.... :polew: i siemian znowu wydymany :polew:
slodki79 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Siemiana cosik nie ma Pewnie w sklepach przed Świetami siedzi i zamiata... tzn.robi dobre wrażenie do złej gry :polew: :polew: :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 CHOOOPOOOKIII a co myślicie o tym żeby się wybrać na kręgle w ramach spota??? :naughty:
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 CHOOOPOOOKIII a co myślicie o tym żeby się wybrać na kręgle w ramach spota??? :naughty: do Delfina w Skoczowie
bakuś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie wiem gdzie, ale w piątek po hamowni wybraliśmy się w 10-ciu na kręgle i była przednia zabawa. Więc pomyślałem, że może by tak wybrać się ekipą BB i okolice.
godzic Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 :hi: kręgle fajna sprawa :th: hehe siemnian szkoda mi się ciebie zrobiło hehe Siemian gra w grę w której wystarczy mieć 21 pkt..... żeby mieć Game Over
Baddy Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 :hi: kręgle fajna sprawa :th: hehe siemnian szkoda mi się ciebie zrobiło hehe Siemian gra w grę w której wystarczy mieć 21 pkt..... żeby mieć Game Over 24 do roku jest 20
Andrzej88 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja bym na Twoim miejscu sprzedał te punkty, teraz wystarczy, że przez rok 5 dostaniesz i po prawku... a 5 to można za byle co dostać :gwizdanie: Może masz w rodzinie kogoś kto ma prawko, ma zero punktów, i mało jeździ (albo jeździ przepisowo ) ? Kiedyś mi przyszło zdjęcie jak jechałem z zawrotną prędkością 58km/h Pamiątka z wakacji
Andrzej88 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi: ale to tam musialo byc 40... było 40. No ale sam fakt, przy tej predkosci to sie człowiek czuje jakby stał w miejscu
kamilvolt Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wojtek postaram sie wpasc do środy a do spota dasz rade wytrzymać?
moicz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 baq jak tam po hamowanku ?? pokaż wykres
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 baq jak tam po hamowanku ?? pokaż wykres Nic ciekawego, bo mi auto niedomaga... N75 przepuszcza najprawdopodobniej i auto przez to nierównomiernie przyśpiesza... Co zresztą widać bardzo wyraźnie na wykresie - fale dunaju i słabsze osiągi.
Rekomendowane odpowiedzi