ognik84 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 dobra ja będę w tą środę o 18.00 napewno, tylko żeby ktoś się też pojawił (please ), zabiorę ze sobą kompa i VAG-a ja też się zjawie zapaznać kolegów z forum mam pare pytań co do mojego autka myśle ze ktoś mi pomoże np rozszyfrować wydruk z ecusoftu. (chce wiedzieć ile moja perła ma koników a dla mnie to czarna magia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja tez postaram sie wpasc na 18 to wkoncu gdzie to jest ?? oszolom czy sarni ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja będe napewno ,Proton jak tam paliwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Patrząc na prognozę pogody, to na 99% będzie spocik w starym miejscu - czyli parking przy Auchan. @porter Paliwo super. Nie wiem czy to nie autosugestia, ale wydaje mi się, że lepsze niż ze stacji. Nawet nie śmierdzi tak, jak auto chodzi na wolnych obrotach. Zastanawiam się tylko czy nie trzeba do niego lac jakiegoś depresatora, bo zima idzie, a to chyba nie jest zimowa ropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 cieszę się ,no przydało by się coś dolać na zime i zobaczymy[br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 11:34_________________________________________________Kuba36 poślij mi na PV numer tel.do Ciebie potrzebuje się cos zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Panowie a jakik Vagiem sie poslugujecie ?? macie moze ktos pełną wersje ?? Prosze na PW pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no to jutro zapowiada sie wieksza ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam. Potwierdzam obecność na 99%. Parking auchan. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 panowie nie dalo by sie jutro tego zrobic o 19 i pod media marktem pod auchanem juz o 18 jest cima i zima i nie zdaze na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 @boniu Z VAG-iem radzimy sobie całkiem nieźle myślę. Ekspertem nie jestem, ale myślę, że w miarę opanowałem temat. @martin a4 Jeśli frekwencja będzie taka jak wynika z ostatnich postów, to do 19 będziemy tam na pewno. Ostatnio było nas dwóch a byłem o 20-tej dopiero w domu. Oświetlenie może nie jest tam tak dobre jak pod Sarnim Stokiem, ale lampy świecą całkiem nieźle, więc nie powinno byc problemów z widocznością Jedyne co tak na prawdę skłania ku parkingowi podziemnemu pod Sarnim to wiatr, który od kilku dni jest dośc mocny i chłodny. Pod tym względem rzeczywiście byłbym skłonny za przeniesieniem się pod dach. Niech się wypowiedzą wszyscy to zobaczymy. Czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no zobaczymy czy sie wyrobie koncze jutro o ok 18 wiece niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ognik84 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mi jest wszystko jedno osobiście jeszcze nie byłem na sarnim stoku ale myślę że bym trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie trudno trafic. Wjezdzajac od katowic jest po prawej stronie. Mapka Targeo - KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ognik84 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 dzięki już wiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja jestem za 18 pod sarnim iwezcie vaga:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 :mysli:Tak naprawdę jest mi to obojętne i dostosuję się do reszty. Myślę że starostwo forum jest doświadczone i wybierze najlepiej. P.S. Daszek nie byłby zły :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie ma sie nad czym zastanawiać.w okresie zimowym tylko i wyłącznie pod sarnim stokiem trza sie spotykac.jutro powinienem byc na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A ja sie dostosuje ,tylko dajcie znac gdzie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no to w takim razie jedziemy pod sarni stok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolk Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 czyli rozumiem decyzja zapadła, że jutro Sarni Stok i oczywiście parking podziemny o 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi