Pretor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking.
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking. jadąc od Żor na Wisłę dajemy w prawo w samych Pawłowicach ?
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking. jadąc od Żor na Wisłę dajemy w prawo w samych Pawłowicach ? Tak. Na głównych światłach w prawo > w dół z góreczki > później jest w lewo z pierwszeństwem to wy odbijacie w prawo i od razu w lewo na parking.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:01_________________________________________________Jak przepajasz ten skręt to na rondzie zawróć
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ok - tam będziemy czekać - podajcie jeszcze godzine i czekam na PW Proton
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :> Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking. może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was do mnie masz numer bo slyszalem ze chodzisz po knajpach w knurowie ekhm... przepraszam knajpie i wykrzykujesz ze masz numer do Siemiana i możesz do niego mówić per "Ty"
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking. jadąc od Żor na Wisłę dajemy w prawo w samych Pawłowicach ? Tak. Na głównych światłach w prawo > w dół z góreczki > później jest w lewo z pierwszeństwem to wy odbijacie w prawo i od razu w lewo na parking.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:01_________________________________________________Jak przepajasz ten skręt to na rondzie zawróć nie przepaje [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:04_________________________________________________ Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :> Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking. może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was do mnie masz numer bo slyszalem ze chodzisz po knajpach w knurowie ekhm... przepraszam knajpie i wykrzykujesz ze masz numer do Siemiana i możesz do niego mówić per "Ty" a Ty jedziesz dzisiaj ?
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie jade jednak... ;( ;( ;( Byłem pewien że rezerwacje apartamentu we włoszech mam tydzień później, a tu niestety tak jak w zeszłym roku nachodzą na siebie te 2 wyjazdy ;( :banan1: :banan: :oklaski: cieszysz się bo wiesz że jak mnie nie będzie to przynajmniej ktoś zwróci uwage na Twojego paścia
proton2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was Oj miron, nie masz mojego numeru ?? Dzwoniłem do Ciebie przed zlotem letnim i sobie nie zapisałeś którym letnim Niech no pomyślę, na ilu to ja letnich zlotach byłem Co do godziny, to myślę, że gdzieś 18:15 powinnismy dotrzeć na ten parking za pawłowicami.
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ps. Ładnie teraz przykozaczyłeś przy wszystkich że mam Twój nr już widzę jak siedzisz zadowolony w fotelu
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking. jadąc od Żor na Wisłę dajemy w prawo w samych Pawłowicach ? Tak. Na głównych światłach w prawo > w dół z góreczki > później jest w lewo z pierwszeństwem to wy odbijacie w prawo i od razu w lewo na parking.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:01_________________________________________________Jak przepajasz ten skręt to na rondzie zawróć nie przepaje [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:04_________________________________________________ Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :> Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking. może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was do mnie masz numer bo slyszalem ze chodzisz po knajpach w knurowie ekhm... przepraszam knajpie i wykrzykujesz ze masz numer do Siemiana i możesz do niego mówić per "Ty" a Ty jedziesz dzisiaj ? Nie jade, ale zadzwonić możesz :polew:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie jade jednak... ;( ;( ;( Byłem pewien że rezerwacje apartamentu we włoszech mam tydzień później, a tu niestety tak jak w zeszłym roku nachodzą na siebie te 2 wyjazdy ;( :banan1: :banan: :oklaski: cieszysz się bo wiesz że jak mnie nie będzie to przynajmniej ktoś zwróci uwage na Twojego paścia cieszę sie bo jedno autko do pchania mniej pod górke
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ps. Ładnie teraz przykozaczyłeś przy wszystkich że mam Twój nr już widzę jak siedzisz zadowolony w fotelu no ba... normalnie aż się unosze z dumy jaki ze mnie kozak... nie będe musiał przez tydzien sobie trzepać :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking. jadąc od Żor na Wisłę dajemy w prawo w samych Pawłowicach ? Tak. Na głównych światłach w prawo > w dół z góreczki > później jest w lewo z pierwszeństwem to wy odbijacie w prawo i od razu w lewo na parking.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:01_________________________________________________Jak przepajasz ten skręt to na rondzie zawróć nie przepaje [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:04_________________________________________________ Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie w Pawłowicach się możecie spotkać :> Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking. może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was do mnie masz numer bo slyszalem ze chodzisz po knajpach w knurowie ekhm... przepraszam knajpie i wykrzykujesz ze masz numer do Siemiana i możesz do niego mówić per "Ty" a Ty jedziesz dzisiaj ? Nie jade, ale zadzwonić możesz :polew: puszczę ci sygnała - znowu przez tydzień będziesz w KR pokazywał kto do Ciebie dzwonił
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miron Ty mały świntuchu widze że już za młodu lubiłeś podglądać [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:09_________________________________________________to Miron nie teraz bo nie będe w najbliższym czasie w Krk. Dam Ci znać na PW kiedy. Przelew na to konto co zawsze? Cena bez zmian?
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:10_________________________________________________ to Miron nie teraz bo nie będe w najbliższym czasie w Krk. Dam Ci znać na PW kiedy. Przelew na to konto co zawsze? Cena bez zmian?
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Patrzcie Godzic w różowym sweterku... Teraz już wiemy co to te jego plenery
godzic Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Patrzcie Godzic w różowym sweterku... Teraz już wiemy co to te jego plenery Kur** ja zawsze się tak urywam... to nie zrobią mi fotę Pany bo już 3 miejsca spotkań się pojawiły, były by ktoś tak łaskawy żeby zaznaczyć na google maps albo czymś takim gdzie to ? ... proton auchan dalej aktualne ? :hi: wszystkim
proton2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 proton auchan dalej aktualne ? :hi: wszystkim Tak aktualne
moicz Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 proton to jak pojedziecie to ja bede czekal przy samolocie 18:10 wpadniecie i pojedziemy dalej razem wojtekce tez tam chyba bedzie ;]
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 proton to jak pojedziecie to ja bede czekal przy samolocie 18:10 wpadniecie i pojedziemy dalej razem wojtekce tez tam chyba bedzie ;] ile jest km od parkingu przy samolocie to tego gdzie my mamy czekać ?
Rekomendowane odpowiedzi