siemian Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 :hi: kraków znajomi Przecież Ty nie masz znajomych... :gwizdanie: :hi:
mk4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) :hi: kraków znajomi Przecież Ty nie masz znajomych... :gwizdanie: odezwał się ten co musi opłacać, żeby mieć znajomych :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 gdzie dzisiaj imprezujecie w domu z żoną i bobo. :good: Tak jak ja z tym, że wpadną znajomi też z bobo
Baddy Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja domówke zaliczam To w sumie tak jak ja z Gryfim......
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) Już w garażu leż i czeka na montaż ale to dopiero na wiosnę :>
mk4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) Już w garażu leż i czeka na montaż ale to dopiero na wiosnę :> o ty hehe
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) Już w garażu leż i czeka na montaż ale to dopiero na wiosnę :> o ty hehe Ale i tak muszę do Ciebie wpaść, bo myślę nad częściowym pakietem oświetlenia
MINIO Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja dom z żoną i dzieckiem wpadną znajomi.
mk4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) Już w garażu leż i czeka na montaż ale to dopiero na wiosnę :> o ty hehe Ale i tak muszę do Ciebie wpaść, bo myślę nad częściowym pakietem oświetlenia luzo:) a jakiej części ?
siemian Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja domówke zaliczam a kto to jest ta domówka...? Nie mówi się domówka tylko pomoc domowa
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) Już w garażu leż i czeka na montaż ale to dopiero na wiosnę :> o ty hehe Ale i tak muszę do Ciebie wpaść, bo myślę nad częściowym pakietem oświetlenia luzo:) a jakiej części ? Z przodu na nogi, może też drzwi http://www.worldcarfans.com/109112523233/audi-rs6-caught-in-spain-going-133mph-with-870kg-of-hashish
mk4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Z przodu na nogi, może też drzwi luzo to pooglądam schematy i się zrobi ori chyba ze chcesz ja siemian na stale :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Najlepszego chłopaki w Nowym Roku
godzic Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Maciek to jeszcze zawias z S-line i będzie eleganckie autko przydał by się ale ciężko coś znaleźć (chyba, że ty tego nie bierzesz to ja chętnie wiesz o czym mówię ) Już w garażu leż i czeka na montaż ale to dopiero na wiosnę :> o ty hehe Ale i tak muszę do Ciebie wpaść, bo myślę nad częściowym pakietem oświetlenia luzo:) a jakiej części ? Z przodu na nogi, może też drzwi http://www.worldcarfans.com/109112523233/audi-rs6-caught-in-spain-going-133mph-with-870kg-of-hashish mi zawsze audi kojarzyło się z autem przemytników hehe :hi: alll
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Z przodu na nogi, może też drzwi luzo to pooglądam schematy i się zrobi ori chyba ze chcesz ja siemian na stale :gwizdanie: Ja tam wolę ori Dzięki prezes, Tobie tego samego
mk4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Z przodu na nogi, może też drzwi luzo to pooglądam schematy i się zrobi ori chyba ze chcesz ja siemian na stale :gwizdanie: Ja tam wolę ori Dzięki prezes, Tobie tego samego oki prezes !! niech Ci się tam interes rozwija
godzic Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 http://www.animacje.krzysiek.biz/?f_6239 najlepszego chłopaki !!
Rekomendowane odpowiedzi