Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Będą foty będą foty, ha ha ha to co dajemy kropeczke za brudnego furaka??
Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 wlasnie nowy user przywitał sie w Newbie i zaprosilem go juz na spocik w BB
proton2 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 To sporo tych kropek za brudne furaki powinno byc Włącznie ze mną Przy okazji jakbyś poprawił nazwę tematu na aktualne miejsce spotów byłoby super Można też walnąc po prostu 'SPOTY BIELSKA-BIAŁEJ I OKOLIC - ZAPRASZAMY!' Czy coś w ten deseń. Nie będzie trzeba korygowac po każdej zmianie miejsca spotów
Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 To sporo tych kropek za brudne furaki powinno byc Włącznie ze mną Przy okazji jakbyś poprawił nazwę tematu na aktualne miejsce spotów byłoby super Można też walnąc po prostu 'SPOTY BIELSKA-BIAŁEJ I OKOLIC - ZAPRASZAMY!' Czy coś w ten deseń. Nie będzie trzeba korygowac po każdej zmianie miejsca spotów jest dobrze wiecej sie nie miesci :gwizdanie:
boniu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 a no spocik elegancki nie bylo zimno ... igor synus piekniusi .... ja z moja Juleczką też bede jezdzil na spoty
igor0111 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Panowie- spocik fajerancki Fotki nie są najlepszej jakości bo to tylko kompakcik ale zawsze coś. P.S. Mały obudził mi sie dopiero jak już byłem w domu :> Pozdrawiam wszystkich.Miło było poznać nowe twarze A co do kropek to ja chyba zasłużyłem na największą Proton dzieki za Vaga- teraz przynajmniej nie razi mnie ta kontrolka z AIR BAG Wihajster uciekłes ani sie nie zdazyłem pozegnac
porter Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 fajne zdjęcia ,bosisko tam jest na 2
ognik84 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 widać że zajefajnego spocika mieliście szkoda że mnie niema ;(
proton2 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zdjęcie samego maleństwa z A4 jest świetne
martin a4 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Panowie- spocik fajerancki Fotki nie są najlepszej jakości bo to tylko kompakcik ale zawsze coś. P.S. Mały obudził mi sie dopiero jak już byłem w domu :> Pozdrawiam wszystkich.Miło było poznać nowe twarze A co do kropek to ja chyba zasłużyłem na największą Proton dzieki za Vaga- teraz przynajmniej nie razi mnie ta kontrolka z AIR BAG Wihajster uciekłes ani sie nie zdazyłem pozegnac wkoncu ma teraz 140ps
lukdohc Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam Dzieki za milego spota, ja to ten nowy co przyjechal :> na pierwszych 3 fotkach moja a4. Postaram sie pokazywac czasem na kolejnych spotach Pozdrawiam Wszystkich Ja chyba powinienem wygrac za najbardziej zabrudzone OOOO
damian25 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zdjęcie samego maleństwa z A4 jest świetne Proton nie śmiałem tego mówić ale dzięki że zauważyłes. Oczywiście chodzi o juniora ]
porter Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wojtek sie nieodzywa bo jest dumny : .........z imienia małego :>
wojtekce Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wihajster i Dawidbori dzięki za przejażdżkę mały od Igora jest ogólnie udany spot nawet frekwencja dopisała [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:48_________________________________________________ Wojtek sie nieodzywa bo jest dumny : .........z imienia małego :> co sie nie odzywa :bicz3:
Wihajster Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wihajster i Dawidbori dzięki za przejażdżkę mały od Igora jest ogólnie udany spot nawet frekwencja dopisała [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:48_________________________________________________ Wojtek sie nieodzywa bo jest dumny : .........z imienia małego :> co sie nie odzywa :bicz3: i jak słyszałem ze były juz wstępne rozmowy o czipsie
wojtekce Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wihajster i Dawidbori dzięki za przejażdżkę mały od Igora jest ogólnie udany spot nawet frekwencja dopisała [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:48_________________________________________________ Wojtek sie nieodzywa bo jest dumny : .........z imienia małego :> co sie nie odzywa :bicz3: były i jak słyszałem ze były juz wstępne rozmowy o czipsie
proton2 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam Dzieki za milego spota, ja to ten nowy co przyjechal :> na pierwszych 3 fotkach moja a4. Postaram sie pokazywac czasem na kolejnych spotach Pozdrawiam Wszystkich Ja chyba powinienem wygrac za najbardziej zabrudzone OOOO Fajnie, że wpadłeś Niestety aura jest jaka jest, więc prawie wszyscy byli usyfieni Tylko Wihajster wypucował furę na błysk
Rekomendowane odpowiedzi