GRYFI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt wszystkim i szczęśliwego nowego jajka
Baddy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 pytanie mam do Ciebie co powoduje taki dziwny dzwiek przy zmianie biegu jak na tym filmiku - http://vimeo.com/9837349
bakuś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 pytanie mam do Ciebie co powoduje taki dziwny dzwiek przy zmianie biegu jak na tym filmiku - http://vimeo.com/9837349 Zablokowany (niesprawny) zawór DV powodował cofanie ładowanego przez turbo powietrza do niego z powrotem i stąd to fyr fyr fyr...
Baddy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 masakra, do sasiadki przyjezdza koles golfem IV i tez taki dzwiek wydaje jakby co zmiane biegu
bakuś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dźwięk jest gicior! Tylko niestety turbo dostaje po d*pie. Tutaj słychać to MASAKRYCZNIE Ale tu jest
Baddy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no to powiem Ci, że u tego gostka w golfie slychac ze 3 razy glosniej przy delikatnej jezdzie nawet
bakuś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Może ma pod maską turbo wielkości wiaderka...
bakuś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Bov daje całkiem inny dźwięk. Gorszy...
GRYFI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no to powiem Ci, że u tego gostka w golfie slychac ze 3 razy glosniej przy delikatnej jezdzie nawet baddy to chyba znamy tego samego golfa bo do mnie pod blok też wpada koleś granatowym golfem IV co tak sapie.
DAWIDBORI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dobraoc wszytskim trzezwym goscia
Baddy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no to powiem Ci, że u tego gostka w golfie slychac ze 3 razy glosniej przy delikatnej jezdzie nawet baddy to chyba znamy tego samego golfa bo do mnie pod blok też wpada koleś granatowym golfem IV co tak sapie. dokladnie, granatowy jest i chyba ma jakas naklejke z tylu na szybie ale nie wiem jaka, ale obczaje to
Baddy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt, zimnego piwa, gorących kobiet i taniego paliwa [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 09:54_________________________________________________no i co by kazdemu zajec przytargal B8 w worku
Andrzej88 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Panowie jak się nazywał program który otwierał filmiki z komórki? Bo nie umiem sobie przypomnieć Nie wiem jaki to format.
H4mm3R Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Panowie jak się nazywał program który otwierał filmiki z komórki? Bo nie umiem sobie przypomnieć Nie wiem jaki to format. QuickTime jeśli chodzi o format .mov [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 12:35_________________________________________________polecam dobrą paczkę kodeków http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm a do odtwarzania KMPlayer albo VLC Player
Rekomendowane odpowiedzi