proton2 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Fatalny początek dnia ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 lipa, lipa ale zakonczy sie dobrze bo impreza jest u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zycie tak bywa nie znamy dnia ani godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kabaret Limo - Hitler Panda Rumuńska :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja pier... dzisiaj jak jechałem na uczelnię to 9:20 mówili, że samolot prezydenta podchodząc do lądowania zahaczył o drzewo i rozbił się, mówili: "nie wiadomo czy ktoś ucierpiał", to sobie myślałem że pewnie delikatnie coś nie wyszło przy lądowaniu, pół godziny poźniej dostałem pierwszego smsa, drugiego, trzeciego .... że wszyscy nie żyją, to normalnie nie dowierzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 szok- tyle osób :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mój nowy mod :> Nie wyszło źle, ale szału też nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Folia na dekorach? Nie widziałem wcześniej wnętrza Twojego samochodu więc strzelam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Niom 3M Di-Noc. Koszmarnie ciężko się to robi. Jakby to machnąć bezbarwnym, to byłoby chyba nie do odróżnienia od prawdziwego carbonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kerczi oklejał tak samo tydzień temu. Oklej popielniczke jak już oklejasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wszystko obklejone Może słabo na focie widać. Muszę tylko poprawić ramkę od biegów, bo zrobiłem zonka - kierunek 'włókien' jest w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Bardzo ładnie proton. Sam czekam na paczkę z folią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Cholernie to drogie jest. Za taką płachtę 120x60 cm dałem 120 zł z przesyłką. W zasadzie wypadałoby wziąć 2x tyle, bo trzeba poćwiczyć - w kilku miejscach zj**em. Nie widać zbytnio tego, aczkolwiek jedno będę chciał poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Dokładnie, wychodzi praktycznie tak samo jak prawdziwe włókno jeśli chodzi o koszty. Tyle lepiej, że robi się to kilka razy łatwiej i szybciej niż karbon prawdziwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wiam pany.Tragedia fakt. Przed chwilą jechałem taxą AUDI B5 AVANT oczywiście 1.9 tdi wersja na rynek amerykański. Manual ,klima ręczna (dziwne) silnik AFN koleś mówił że ma podobno 112 KM bez chipa ale tak za***iście równo ciągnał jak Wojtekce (jego jeżdziłem pod sarnim) . Trochę dziwne auto na rynek amerykański diesel , manual , klima ręczna no i silnik AFN który bez chipa rwie asfalt do 4 tyś obrotów wylatane 212 tyś pewnie mil jak na ten przebieg to spoko w środku utrzymana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no proszę - taxami sie rozbijamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajtek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 może Wy wiecie jaki to kod wyposażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no proszę - taxami sie rozbijamy :gwizdanie: Pod pijaku nie jeżdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi