proton2 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dziwne by bylo, gdyby padły nagle 3 czujniki. Sądzę, że to raczej jakiś problem z instalacją. Nie wiem ile kosztują czujniki niestety, ale ja bym najpierw do jakiegoś kumatego elektryka pojechał, niż zaczynał od wymiany czujników.
Wihajster Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 I JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ ZDROWIA I WSZELKIEGO POWODZENIA DLA WSZYSTKICH[br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 13:58_________________________________________________Proton, ile bedzie kosztował czujnik ABSu do mnie?? teraz jak przekrocze 160 to mi sie ABS zapala i gasnie dopiero jak zgasze auto jezdzij przepisowo i po kłopocie
xandmar Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Najlepszego w nowym roku nie mogę się doczekać kiedy was odwiedzę
wojtekce Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Igor ja mam to samo co ty tylko musze te 160 jechac przez co najmniej pół godz i nie mam zadnych kodów usterek zapisanych w sterowniku abs :gwizdanie:myśle ze to nie bedzie problem czujników
xandmar Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 igor będę od poniedziałku w Żorach to możemy się spichnąć na browca np. u Hetmana daj znać
martin a4 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak wyskakuje abs to musi byc blad
DAWIDBORI Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ale co ja wiem to on sie sam kasuje blad abs np jak zmieniasz klocki czy cus:D[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 22:58_________________________________________________xandmar a ty zyjesz kolego wogole:D ja juz myslalem ze cie kosmici porwali:D
martin a4 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ale co ja wiem to on sie sam kasuje blad abs np jak zmieniasz klocki czy cus:D[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 22:58_________________________________________________ nie ma szans
Wihajster Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ale co ja wiem to on sie sam kasuje blad abs np jak zmieniasz klocki czy cus:D[br] kto ci takich głupot naopowiadał :gwizdanie:
DAWIDBORI Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 a widzisz w vectrze sam sie skasował a wydaje mi sie ze elektryk tak mi mowil raz hmhm
wojtekce Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 słuchajcie powiem jasno i bez sciemy bo troche sie na tym znam jechałem na Wrocław 160 i więcej przez dłuższy czas i zaswiecił sie abs z kontrolką czerwoną od płynu hamulcowego zatrzymałem sie na 5 sek zgasiłem motor odpaliłem wszystko pogasło pojechałem dalej w domu podłączyłem VAGA i CO i nie zapisał sie żaden błąd w ABS więc nie macie racji koledzy
martin a4 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 hmmm wpadnij do mnie na Hex-Cana i zobaczymy
DAWIDBORI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 jaSNE ze nie bedzie bledu mi sie kilka razy tak stalo ze se7ie palil i jak zgasnilem silnik to gasl abs
igor0111 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 xandmar- piwko to świetny pomysł poślij mi kom na PW Co do ABS to jutro podjade do elektryka i obadamy bo tego kiedyś nie miałem a jeżdże przeca duuuużo i szyyybko
wojtekce Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 panowie a jak ze spotem srodowym bedzie ktos czy jak :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja się pewnie pojawię. Fajnie byłoby jakiś placyk znaleźć żeby bączki pokręcić
damian25 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hej ja się pojawię chociaż pogoda nie zachęca. Wojtek a ty będziesz? Jak byś nie zapomniał o naklejce byłoby miło Kto webasto na jutrzejsze spotkanie
Rekomendowane odpowiedzi