siemian Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Słowa BARDZO TRUDNE do wymówienia po spożyciu alkoholu: 1. Wyindywidualizowany entuzjasta 2. W czasie suszy szosa sucha 3. Nielojalna Jola Słowa ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wymówienia po spożyciu alkoholu: 1. Nie, dzięki chłopaki, mi już nie polewajcie... 2. Nie, nie namawiajcie mnie, nie będę śpiewać... 3. Przykro mi Piękna Nieznajoma, ale nie mam ochoty na seks ...[br]Dopisany: 04 Maj 2010, 18:09_________________________________________________ ej gruby kiedy mam podjechac ? kiedy chcesz "rozepchany" :polew:
piter220v Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 heh a gdzie to jest? kolo silowni 24h .... kiedy chcesz "rozepchany" :polew: Słowa BARDZO ŁATWE do wymówienia po spożyciu alkoholu przez siemiana: 1. Kolo teatru kurwaaaaa... 2. Bo to glupie piz*y sa... 3. Tutaj zrobie sobie tor 4. spiedraaalaj Słowa BARDZO MOŻLIWE do wymówienia po spożyciu alkoholu przez siemiana: 1. Ale ty jestes prymityw... 2. Maciek chodzi w sandalach ... 3. Dzwonie do godzica ... rozepchany dymancu mam cos na twoje rzadze wez sobie od razu dwa jakby jeden pekl ...
wojtekce Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 wojtekce[/b] to kiedy tam masz wolne żeby zapisać się na to płukanie? po niedzieli
GRYFI Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 wojtekce[/b] to kiedy tam masz wolne żeby zapisać się na to płukanie? po niedzieli to zapisz mnie i daj znać w jaki dzień się mam stawić
siemian Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 heh a gdzie to jest? kolo silowni 24h .... kiedy chcesz "rozepchany" :polew: Słowa BARDZO ŁATWE do wymówienia po spożyciu alkoholu przez siemiana: 1. Kolo teatru kurwaaaaa... 2. Bo to glupie piz*y sa... 3. Tutaj zrobie sobie tor 4. spiedraaalaj Słowa BARDZO MOŻLIWE do wymówienia po spożyciu alkoholu przez siemiana: 1. Ale ty jestes prymityw... 2. Maciek chodzi w sandalach ... 3. Dzwonie do godzica ... rozepchany dymancu mam cos na twoje rzadze wez sobie od razu dwa jakby jeden pekl ... :polew: :polew: :polew: nie koło teatru tylko pod teatrem... :polew: :polew:
wojtekce Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 wojtekce[/b] to kiedy tam masz wolne żeby zapisać się na to płukanie? po niedzieli to zapisz mnie i daj znać w jaki dzień się mam stawić oki
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 rozepchany dymancu mam cos na twoje rzadze wez sobie od razu dwa jakby jeden pekl ... Nie uj***e :polew:
Andrzej88 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 3. Nielojalna Jola Jak chcesz mieć hard to wymów po sobie "Jola nielojalna, Jola lojalna" Niektórzy nawet na trzeźwo nie umieją bez zająknięcia a na bani to jest dopiero polew
Grisza79 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Panowie znacie dosłowne tłumacznie skrótu ???? :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Panowie znacie dosłowne tłumacznie skrótu ???? :gwizdanie: Fachowe Obciąganie CHuja
Grisza79 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Panowie znacie dosłowne tłumacznie skrótu ???? :gwizdanie: Fachowe Obciąganie CHuja :>
Baddy Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 to niech laski go zapinają cały czas to już Ci piter i siemian nie wystarczają?
Rekomendowane odpowiedzi