siemian Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 dzięki pany za spota. dzięki Cycek że fure mam jeszcze całą. Mariolini fajna była ta prostka w drodze powrotnej :decayed:
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Siemian 1100str Ci stukła, więc na następnym spocie stawiasz
MARiOLiNi Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Spocik jak zwykle udany Mariolini fajna była ta prostka w drodze powrotnej :decayed Kamykami dostałem po szybie ale jest cała http://wiadomosci.onet.pl/2699,2167459,tragiczny_wypadek__zginely_trzy_osoby,wydarzenie_lokalne.html Starszy to widział... Podobno dzisiaj ze Skoczowa na Ochaby też były trupy i droga zablokowana.
GRYFI Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 dzięki za spocik jak zwykle w miłej atmosferze i gratuluję wihajstrowi dziecka pitera
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 dzięki za spocik jak zwykle w miłej atmosferze i gratuluję wihajstrowi dziecka pitera
siemian Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Spocik jak zwykle udany Mariolini fajna była ta prostka w drodze powrotnej :decayed Kamykami dostałem po szybie ale jest cała no własnie widziałem że potem coś odpuściłeś. Dobrze że szkiełko całe
DAWIDBORI Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Spocik jak zwykle udany Mariolini fajna była ta prostka w drodze powrotnej :decayed Kamykami dostałem po szybie ale jest cała http://wiadomosci.onet.pl/2699,2167459,tragiczny_wypadek__zginely_trzy_osoby,wydarzenie_lokalne.html Starszy to widział... Podobno dzisiaj ze Skoczowa na Ochaby też były trupy i droga zablokowana. zadne trupy ja pier**le ludzie to glupoty gadaja auto ja sciagalem nikomu sie nic nie stalo
proton2 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 No spocik dziś dośc kameralny. Ale ja byłem, więc nie było zbyt pusto
Baddy Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2699,2167459,tragiczny_wypadek__zginely_trzy_osoby,wydarzenie_lokalne.html już nawet na youtube są filmiki
piter220v Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 dzien dobry z rana ... chyba mam z 15 promili
slodki79 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Cześć rozporkowcy qr** Siemian z Mariolinim jak będziecie tak jeździć to zobaczycie,że się w końcu ktoś do nas przypierdoli i Policje naśle !!!!! Nie możecie sobie odpuścić chociaż na tym kawałku do dwupasmówki :thumbdown: :wallbash:
siemian Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 dzien dobry z rana ... chyba mam z 15 promili no bo jesteś alkoholikiem :decayed: powitał widzieliście jaki wynalazek ostatnio pod sferą widziałem... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Jak jezdzić? Przecież nawet nie wiesz to co głupio gadasz... Poza tym jak chcą to niech nasyłają... Ciekawe co nam zrobią... Dostaniemy mandat za przeklinanie w miejscu publicznym :polew:
siemian Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 too fast too furious :polew: hammer zwróć uwage na te chromiki pod przednimi halogenami :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 too fast too furious :polew: hammer zwróć uwage na te chromiki pod przednimi halogenami :polew: To pewnie są "ledy" a'la S6 :polew:
slodki79 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Jak jezdzić? Przecież nawet nie wiesz to co głupio gadasz... Poza tym jak chcą to niech nasyłają... Ciekawe co nam zrobią... Dostaniemy mandat za przeklinanie w miejscu publicznym :polew: Wcale nie muszę widzieć,ja to wiem... Druga sprawa co chcesz tym osiągnąć-pokazać??? Jak chcesz dostać tak pilnie mandat to wywiń kilka kółek przed drogówką,a nie walisz popisy na drodze przy której zawsze ktoś chodzi Nie takie fury chłopcy mają i potrafią się zachować... Po co ktoś ma później pier**lić i krzywo patrzyć na Klub :hi: :hi: :hi: :hi:
Rekomendowane odpowiedzi