MARiOLiNi Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Ja chyba też będę. Myślałem, że tym razem porąbię kilka klocków i zabiorę, ale ciężko coś suchego znaleźć.
godzic Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ma ktoś może osprzet by podlaczyc pod kompa łade 110? przez chwile myślałem ze ci chodzi o auto :polew: :polew:
siemian Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 mnie jutro nie będzie. Na Bielską Scene Kabaretową się wybieram, jak co miesiąc... Nie wiem tylko czemu przeniesli z wtorku na środe (chyba tutaj Wihajster maczał palce :decayed: )
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 mnie jutro nie będzie. Na Bielską Scene Kabaretową się wybieram, jak co miesiąc... Nie wiem tylko czemu przeniesli z wtorku na środe (chyba tutaj Wihajster maczał palce :decayed: ) chyba zapomnieliście, że jutro Dzień Matki
Baddy Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Siemian na Ciebie też tak krzyczeli pod sferą?........
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 Ja chyba też będę. Myślałem, że tym razem porąbię kilka klocków i zabiorę, ale ciężko coś suchego znaleźć. To może ja zapasik węgla wezmę ze sobą w woreczku? :gwizdanie: Mam pod nosem sklepik z tego typu artykułami więc nie ma problemu-ja załatwię.[br]Dopisany: 26 Maj 2010, 01:00_________________________________________________ mnie jutro nie będzie. Na Bielską Scene Kabaretową się wybieram, jak co miesiąc... Nie wiem tylko czemu przeniesli z wtorku na środe (chyba tutaj Wihajster maczał palce :decayed: ) chyba zapomnieliście, że jutro Dzień Matki Nie, bynajmniej ale ten temacik załatwimy między ranną pracą,a grilem wszystkiego najlepszego Piotrek :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 elo z ranca ... pogoda poki co nie daje dupska .. siemian a na tym kabarecie to jak ? stoisz na scenie i wszyscy leja z ciebie ?
siemian Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 nie. Stoje na scenie i włączam pokaz slajdów- skrót ze zlotu A4-klubu- jak pokazujesz dupe i tego typu... Ubaw po pachy... :polew:
Baddy Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 elo z ranca ... pogoda poki co nie daje dupska .. siemian a na tym kabarecie to jak ? stoisz na scenie i wszyscy leja z ciebie ? nie. Stoje na scenie i włączam pokaz slajdów- skrót ze zlotu A4-klubu- jak pokazujesz dupe i tego typu... Ubaw po pachy... :polew: czekamy na riposte....
piter220v Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 nie. Stoje na scenie i włączam pokaz slajdów- skrót ze zlotu A4-klubu- jak pokazujesz dupe i tego typu... Ubaw po pachy... :polew: no ... moze i tak .. tylko jak puszczasz ten pokaz slajdow to znikasz za kotarka i walisz konia .. taka fajna pupcia sobie myslisz
DAWIDBORI Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 wy to potraficie spierdzielidz człowiekowi dzien:p ja jestem jeszcze przed sniadaniem moglem nie wlaczac kompa
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 :polew: :nabijasie: masakra,nie chcę wiedzieć co będzie w następnej ripoście
Baddy Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 :polew: :nabijasie: masakra,nie chcę wiedzieć co będzie w następnej ripoście juz nie bedzie riposty...............pewnie sie telefonicznie umowili...........
piter220v Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 juz nie bedzie riposty...............pewnie sie telefonicznie umowili........... hehe telefonicznie to mnie poprosi zebym takich rzeczy na forum nie zdradzal i ze jest mu bardzo przykro .. i ze skasuje te slajdy za kare ze wszystkim powiedzialem nagra sobie godzica teraz :>
proton2 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Czołem :hi No pogoda nas nie będzie rozpieszczać, ale nie powinno lać jakoś mocno.
Rekomendowane odpowiedzi