wojtekce Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hello. Ale mnie łeb napier.... mnie jak ząb boli to wyrywam
Grisza79 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hello. Ale mnie łeb napier.... Czyżby wczoraj
Andrzej88 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 chcesz ten wzmacniacz? Co znaczy ten emot " " ? Staram się poskładać do kupy wszystko to co będę potrzebował. Bo jak na razie tak, Wzmak Sub Woofery przód no i co dalej? Kto się na tym zna? Jakieś kable, złączki, piny i inne duperele o których nie mam pojęcia . Co z głośnikiem centralnym, warto montować? Ile w aso kosztuje pi razy drzwi? Umówiłem się już z Czakim na montaż RNS-E w bliżej nieokreślonym terminie, ma mi wszystko skompletować i dać znać kiedy mogę podjechać. Pewnie pod Rns-e się to jakoś inaczej montuje niż pod zwykłe radio, potem mi wspominał jeszcze o jakimś kodowaniu. :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:31_________________________________________________Weź tego wzmaka w środe na spota :gwizdanie:
siemian Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hello. Ale mnie łeb napier.... Czyżby wczoraj taaaa chcesz ten wzmacniacz? Co znaczy ten emot " " ? Staram się poskładać do kupy wszystko to co będę potrzebował. Bo jak na razie tak, Wzmak Sub Woofery przód no i co dalej? Kto się na tym zna? Jakieś kable, złączki, piny i inne duperele o których nie mam pojęcia . Co z głośnikiem centralnym, warto montować? Ile w aso kosztuje pi razy drzwi? Umówiłem się już z Czakim na montaż RNS-E w bliżej nieokreślonym terminie, ma mi wszystko skompletować i dać znać kiedy mogę podjechać. Pewnie pod Rns-e się to jakoś inaczej montuje niż pod zwykłe radio, potem mi wspominał jeszcze o jakimś kodowaniu. :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:31_________________________________________________Weź tego wzmaka w środe na spota :gwizdanie: to Ci napewno pomoże. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6b7_etap_stage_pierwszy_zmiany_wzmacniacza_na_bose-t93747.0.html No z Twojej listy potrzebujesz jeszcze głośniki średniotonowe do tyłu bo piszesz tylko o przodzie. (w każdych drzwiach jest jedna szt.) głośnik centralny zwykły w ASO 66zł, BOSE 220zł
H4mm3R Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Andrzej a Ty w ogóle nie masz suba z wzmakiem??
Andrzej88 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Andrzej a Ty w ogóle nie masz suba z wzmakiem?? Nie mam w ogóle. Tylko zwykłe w drzwiach. Siemian, warto zmieniać te woofery w tylnich drzwiach? Czy te zwykłe będą dawać rade? Akurat te 2 sztuki są za 100 zł, http://www.allegro.pl/item1063530277_glosniki_audi_a4_bose.html znalazłem aukcję na której jest komplet 4 szt. ale wołają juz 400 zł za to. http://www.allegro.pl/item1068446174_glosniki_oryginalne_audi_a4_b6_bose.html Kto mnie pobije w sapera stawiam browar na spocie Uploaded with ImageShack.us
Grisza79 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Lata temu grało się w saper na ekspercie .... teraz jak juz to strip poker
H4mm3R Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 dwa za 200zł czy cztery za 400zł na to samo wychodzi mod bardzo fajny, musiałbym posłuchać jak to siemianowi gra
Andrzej88 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 dwa za 200zł czy cztery za 400zł na to samo wychodzi mod bardzo fajny, musiałbym posłuchać jak to siemianowi gra Faktycznie to cena za sztukę
Rekomendowane odpowiedzi