siemian Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Heloł. Sławek co tak pędzisz że nie widzisz innych...? Mijaliśmy się wczoraj na Michałowicza po 21. Dobra Pany ja ide zagłosować i spadam do Chorwacji. Do zobaczenia za tydzień.
moicz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 , proton wyczyść skrzynke bo nie idzie się do Ciebie "dopisać"
Wihajster Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 , proton wyczyść skrzynke bo nie idzie się do Ciebie "dopisać" jaki w ogóle macie limit wiadomosci??
wojtekce Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 , proton wyczyść skrzynke bo nie idzie się do Ciebie "dopisać" jaki w ogóle macie limit wiadomosci?? 2 :polew: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 11:22_________________________________________________mam takie coś do sprzedania to do 1.8T
bakuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 , proton wyczyść skrzynke bo nie idzie się do Ciebie "dopisać" jaki w ogóle macie limit wiadomosci?? 2 :polew: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 11:22_________________________________________________mam takie coś do sprzedania to do 1.8T lekko przydługawe kanały ma ten kolektor...
DAWIDBORI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 12:38_________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/36396/wypadki_samochodowe_troche_inaczej/[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 12:45_________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/36378/do_czego_sluzy_glowa/
kamilvolt Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Siemanko zaś pogoda z d*py Nutka na dziś stara i dobra http://www.spike.com/video/smack-my-bitch-up/2405204
MINIO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś ukradł antenkę od cb . 2 lata parkuje pod blokiem i nikomu nie przeszkadzała a wczoraj w nocy trafił się jakis palant. Życie - nie masz garażu to ryzykujesz. Taki poczatek wyborczej niedzieli.
proton2 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Helou Heloł. Sławek co tak pędzisz że nie widzisz innych...? Mijaliśmy się wczoraj na Michałowicza po 21. Możliwe. Gadaliśmy z kuzynem i nie rozglądałem się zbytnio. Sorki , proton wyczyść skrzynke bo nie idzie się do Ciebie "dopisać" Hmmm, trochę posprzątałem, ale nie widzę, żeby tam był jakiś limit. Kiedyś pokazywało 'zapełnienie' skrzynki, ale od dawna już tego nie widzę, więc sądziłem, że nie ma limitów już.
Baddy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś ukradł antenkę od cb . 2 lata parkuje pod blokiem i nikomu nie przeszkadzała a wczoraj w nocy trafił się jakis palant. Życie - nie masz garażu to ryzykujesz. Taki poczatek wyborczej niedzieli. na magnes była?
MINIO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś ukradł antenkę od cb . 2 lata parkuje pod blokiem i nikomu nie przeszkadzała a wczoraj w nocy trafił się jakis palant. Życie - nie masz garażu to ryzykujesz. Taki poczatek wyborczej niedzieli. na magnes była? Tak
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 serwus Siemiana niema, to będzie niezła frekwencja na spocie
Baddy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś ukradł antenkę od cb . 2 lata parkuje pod blokiem i nikomu nie przeszkadzała a wczoraj w nocy trafił się jakis palant. Życie - nie masz garażu to ryzykujesz. Taki poczatek wyborczej niedzieli. na magnes była? Tak to było trzeba ściągać i do bagażnika :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 18:43_________________________________________________ja zawsze chowam bo już kumplowi zawineli
bakuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja chowałem może przez pierwszy tydzień po kupnie... tak samo z radiem...
GRYFI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to MINO masz kolejny wydatek. dobrze, że nie była przykręcana bo byś miał dziurę :gwizdanie:
MINIO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś ukradł antenkę od cb . 2 lata parkuje pod blokiem i nikomu nie przeszkadzała a wczoraj w nocy trafił się jakis palant. Życie - nie masz garażu to ryzykujesz. Taki poczatek wyborczej niedzieli. na magnes była? Tak to było trzeba ściągać i do bagażnika :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 18:43_________________________________________________ja zawsze chowam bo już kumplowi zawineli Bady bo by tu zamontować na magnes który mi pozostał? Zastanawiam się czy dokupie sam bat ale ten gróbszy ,to się nazywa heliakalny czy jakoś tak i czy da się bo wkręcić na ten gwint co jest w magnesie. Jutro muszę podejść do nowego elektronika i popytać. Ja na początku też chowałem antene ale od prawie dwóch lat stoi auto z anteną pod blokiem i nic aż do wczoraj.
Rekomendowane odpowiedzi