ognik84 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 no właśnie na benzynce to kiedyś motorynki jeździły
xandmar Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ano szukam 1.8 t :> nic innego jakoś nie wchodzi w grę, nie mogę się doczekać kiedy będę w 100 % na tym forum jeśli wiecie o co chodzi :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 22:02_________________________________________________ no właśnie na benzynce to kiedyś motorynki jeździły no właśnie i jak jeździły
ognik84 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ale ich era już przeszła tak jak benzynki
proton2 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 1.8T to bardzo fajna jednostka. Myślę, że po 1.9TDI najbardziej udana konstrukcja Audi. Jak ja szukałem auta to w grę wchodziło tylko 2.5 TDI albo 180-konne 1.8T.
Wihajster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ano szukam 1.8 t :> nic innego jakoś nie wchodzi w grę, nie mogę się doczekać kiedy będę w 100 % na tym forum jeśli wiecie o co chodzi to kupuj furmanke i wtedy bedziesz w 100% forumowiczem.Tylko nie napalaj sie i nie kupuj jakies padliny.Aha to ma byc B5 czy B6 [br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 08:30_________________________________________________ ale ich era już przeszła tak jak benzynki fakt,benzynki ostatnio zostaja w tyle a ci co sie wysmiewaja z traktorków to widać,że jeszcze nie mieli okazji sie przejechać
martin a4 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 xandamar nie wysmiewaj z gnojowozów bo pewnie nie raz wachales gnoj i nie raz go bedziesz jeszcze wachal na swiatlach jak cie wyprzedzii :polew: :polew:
mariobross Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam wszystkich, że tak powiem samych swoich, no widzę że tu dość ostre wymiany zdań i nikt nie popuszcza Jestem nowo zarejestrowany ale z audi miałem już trochę do czynienia stały bywalec audi80klub jako że miałem dwie 80 b4 w tym 150 konne quattro, teraz a4 b6 zresztą nowy nabytek, traktorek i tylko 100km ale potrzeba oszczędności w eksploatacji wyższa. pozdrawiam wszystkich i uszanowanko myślę, że jeżeli spocik w te środę aktualny to się pojawię.
proton2 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam wszystkich ... myślę, że jeżeli spocik w te środę aktualny to się pojawię. Witamy serdecznie. Spocik jak najbardziej aktualny, zapraszam .
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 przydał by się format serwera A4K bo coś muli ładowanie stron
Wihajster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ano ano jest cieplej pewnie frekwencja bedzie wyższa od sredniej
martin a4 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 mario moze chipsa chcesz na 145ps spalanie sie nawet zmniejszy
mariobross Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a nie kuś nie kuś bo już mi to po główce chodzi ale jak na razie jestem spłukany i ciężko, aczkolwiek temat chipsa musimy szerzej poruszyć co i jak gdzie żeby było dobrze bo ponoć to nie takie proste, no a nie przerabiałem tego jeszcze
Wihajster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a nie kuś nie kuś bo już mi to po główce chodzi ale jak na razie jestem spłukany i ciężko, aczkolwiek temat chipsa musimy szerzej poruszyć co i jak gdzie żeby było dobrze bo ponoć to nie takie proste, no a nie przerabiałem tego jeszcze no przydało by ci sie wiruska zapodac bo 100 kucyków to znacznie za malo
martin a4 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 niooo moge ci jakas mala promocje zrobic jak bys byl zdecydowany
DAWIDBORI Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 no mało bedzie wihajster jak z toba przed czipem pamietasz ten kondukt pogrzebowy co cie wyprzedal to im fotoradar pstryknal a tobie nie i z kolega bedzie to samo:D ale po chipe inne zycie:LD nawet traktor juz nie bedzie ci mrugal zebys zjechal :polew: :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 juz patrzcie jakie zdeterminowanie :polew: przedstawie cie w takim swietle martin ze nawet powietrz do tej zapasowki co tyle bylo o niej mowy nie kupi:P:P powinno byc zakazana rklama w tym dziale:P:P jest taki dzial sprzedam oddam zamienie:D moglbys napisac o tej najszybszej raczce:D[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 21:48_________________________________________________heheh a z innej beczki nadchodzi czas rozliczenia sie z fiskusem czy ja moge sobie odliczyc te zdjecia z fotoradarów a co do stronki to strasznie ciulato dzis chodzi:/
wojtekce Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 moglbys napisac o tej najszybszej raczce:D to było dobre
Wihajster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 serwer ma awarie i idziemy na zastepczym na pół gwizdka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi