Opublikowano 21 Lipca 201016 l Autor no jakto co? Guru na wakacjach to spotów ni ma :polew: to dziwne bo z reguły jak cię nie było to frekwencja biła rekordy :> W przyszłym tygodniu się odkujemy
Opublikowano 21 Lipca 201016 l no jakto co? Guru na wakacjach to spotów ni ma :polew: to dziwne bo z reguły jak cię nie było to frekwencja biła rekordy :> W przyszłym tygodniu się odkujemy hehe :hi: Witam WAS:) od sierpnia wracam na spoty BB , Koniec Krakowa i ci... na drodze , korków itp itd
Opublikowano 21 Lipca 201016 l no jakto co? Guru na wakacjach to spotów ni ma :polew: to dziwne bo z reguły jak cię nie było to frekwencja biła rekordy :> W przyszłym tygodniu się odkujemy a w przyszłym tygodniu nie macie spota w Jastrzębiu?
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Autor Były jakieś rozmowy o czwartku :gwizdanie: ,nie wiem ,czy to ogólnie zatwierdzone jest .Poza tym jak znowu tylko ja i Kamil się odezwiemy to pewnie w środę do Was zawitamy .
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Były jakieś rozmowy o czwartku :gwizdanie: ,nie wiem ,czy to ogólnie zatwierdzone jest .Poza tym jak znowu tylko ja i Kamil się odezwiemy to pewnie w środę do Was zawitamy .
Opublikowano 21 Lipca 201016 l No pewnie, że tak. Jak będę miał czas to chętnie wpadnę z Arturem do BB na KIEŁBACHE !!!
Opublikowano 21 Lipca 201016 l cóż to się stało, że dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów spot bielski się nie odbył? byłem tam o 19:05 a tu żywej duszy nawet mnie nie denerwuj Niepotrzebnie pojechałem, byłem o 18:00, czekałem 10 min i pojechałem sprawdzic w drugie miejsce i lipa. nadaremno się fatygowałem
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Grisza bo to dupki żołędne są... widzisz jak wódź pojechał na urlop to się nei potrafią zebrać. Śrubki już czekają w ASO. Maciek już się nie moge doczekać jak wrócisz do nas bo czeka MEGA REZANKO u mnie :naughty:
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Grisza bo to dupki żołędne są... widzisz jak wódź pojechał na urlop to się nei potrafią zebrać. Śrubki już czekają w ASO. Maciek już się nie moge doczekać jak wrócisz do nas bo czeka MEGA REZANKO u mnie :naughty: ja też w końcu wracam do życia
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Grisza bo to dupki żołędne są... widzisz jak wódź pojechał na urlop to się nei potrafią zebrać. Śrubki już czekają w ASO. Maciek już się nie moge doczekać jak wrócisz do nas bo czeka MEGA REZANKO u mnie :naughty: Będziesz studnie pogłębiać :D
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Grisza bo to dupki żołędne są... widzisz jak wódź pojechał na urlop to się nei potrafią zebrać. Śrubki już czekają w ASO. Maciek już się nie moge doczekać jak wrócisz do nas bo czeka MEGA REZANKO u mnie :naughty: Będziesz studnie pogłębiać :D :polew:
Opublikowano 21 Lipca 201016 l Macku ja nadal czekam na rezanko pakietu oświetlenia sure.... będę wolniejszy to zaprojektuje palni i działamy ... znaczy ORI czy po siemiansku
Opublikowano 22 Lipca 201016 l czolem z ranca a ja mialem wczoraj spotkanie przed chrztowe :/ .. za tydzien obowiazkowo bede .. maciek a nie mowiem ze wrocisz !!!!!!!!!!! yeeeah hyhyhy nigdy nie sluchaj sie baby !!!!!!!!!! bo to zlo !! :evil: dobry kawalek na poczatek dnia
Opublikowano 22 Lipca 201016 l czolem z ranca a ja mialem wczoraj spotkanie przed chrztowe :/ .. za tydzien obowiazkowo bede .. maciek a nie mowiem ze wrocisz !!!!!!!!!!! yeeeah hyhyhy nigdy nie sluchaj sie baby !!!!!!!!!! bo to zlo !! :evil: dobry kawalek na poczatek dnia hehhehe no miałeś racje ale ja to tez zakładałem praleczka dobre WITAM WSZYSTKICH
Opublikowano 22 Lipca 201016 l Ale dzisiaj miałem podbramkową sytuację, normalnie serce w gardle do teraz Jadę sobie jak co dzień do roboty przez las jankowicki, dojeżdżam do kolumny 4 aut które się grzecznie ślimaczą pomimo, że nic nie jedzie z naprzeciwka a prosta z kilometr, od razu lewy - różnica prędkości jakieś 30-40km/h, i nagle drugie auto w kolumnie migacz i zjeżdża na lewy pas tuż przede mną praktycznie spychając mnie z drogi Centymetry i zatrzymałbym się na drzewie przy 120, dopiero jak byliśmy praktycznie obok siebie a gość na środku drogi zauważył co się dzieje i nerwowo odbił kierownicą, patrzę do lusterka a on ze 3 kontry prawa lewa prawa i driftuje po całej drodze zbierając przy okazji pobocze, że aż się kurzyło Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że niektórzy to nigdy nie powinni dostać prawa jazdy, jak się jeździ i widzi tych różnych palantów na drodze to aż się nóż w kieszeni otwiera