DAWIDBORI Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 http://www.smog.pl/wideo/38176/najlepsze_wyprzedzanie_w_historii/
Baddy Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 http://www.smog.pl/wideo/38118/na_pelnym_gazie_wypadek/
H4mm3R Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 było wczoraj na sadistiku - siemian dał linka :gwizdanie:
siemian Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Baddy chciał poprostu zaistnieć. Jego refleks jest wprostproporcjonalny do obecności na spotach :decayed:
Wihajster Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 siema Jakoś przezyłem ten ciężki weekend
Baddy Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Baddy chciał poprostu zaistnieć. Jego refleks jest wprostproporcjonalny do obecności na spotach :decayed: ;( ;( ;(
Wihajster Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Baddy chciał poprostu zaistnieć. Jego refleks jest wprostproporcjonalny do obecności na spotach :decayed: ;( ;( ;( prawda zawsze bolała
proton2 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Helou H4mm3R, Ty gdzieś naprawiałeś RNS-a, dobrze pamiętam ? Mam takie coś, w sumie miałem to jeszcze przez przeróbką na bose, że mi charczy prawa strona. Nie dzieje się to zawsze, tylko czasem, głównie jak się ciszej słucha. Jak dam na chwilę dość głośno i potem ściszę to zazwyczaj przechodzi, choć też nie zawsze. Po symptomach sądzę, że usterka jest w rns, a nie gdzieś we wzmaku czy jakiejś luźnej wtyczce. Tym bardziej, że działo mi się to już jak miałem przednie głośniki zasilane bezpośrednio z rns. Dlatego szukam kogoś kto by dobrze ogarniał temat, bo to może być trudne do uchwycenia, tym bardziej, że nie dzieje się to za każdym razem. Czasem kilka dni działa bez zarzutu, a czasem za każdym razem jak się włączy to jest lipa.
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Tak gościu naprawiał mi RNSa jak mi się nie kręcił tylny wiatraczek, a później wymieniał cały napęd... Ma schematy i wie gdzie i co szukać. Mogę Ci podać namiary
piter220v Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 slawek mam to samo ... tez czasami jak gra ciszej to cos charczy po prawej ... i nagle przestaje na miesiac .. i pozniej znowu przez godzine
POPO Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja też mam takie harczenie ale popierwsze wydaje mi się żę mam ustawione na BOSE a po drugie wczołgałem się wczoraj pod auto i tam mi coś napie...la i wydaje taki dzwięk jakby mi się głośnik rozpieprzył. H4mm3R podobno ty coś zrobiłeś z tym dudnieniem przynajmniej to mi siemian muwił ale nie wiem czy to o tym samym muwimy
GRYFI Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 :hi: moja glowa. dwa dni wesela wojtek jak tam moja niunia? do odbioru?
piter220v Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja też mam takie harczenie ale popierwsze wydaje mi się żę mam ustawione na BOSE a po drugie wczołgałem się wczoraj pod auto i tam mi coś napie...la i wydaje taki dzwięk jakby mi się głośnik rozpieprzył. H4mm3R podobno ty coś zrobiłeś z tym dudnieniem przynajmniej to mi siemian muwił ale nie wiem czy to o tym samym muwimy dudni ci z tylu ? przy subwofie? .. to standard
wojtekce Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 :hi: moja glowa. dwa dni wesela wojtek jak tam moja niunia? do odbioru? za rok owszem
Rekomendowane odpowiedzi