piter220v Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 siamian .. masz dla mnie zabawki ? .. na kiedy bedzie to jakby co ?[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 13:57_________________________________________________ja dzisiaj nie dam rady ... musze do katowic jechac zaraz :/ .. w tak piekna pogode ...
MINIO Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Ja dziś bede. Jak tam dojazd bo podobno rzeczka wylała
proton2 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Ja też dziś będę. Już nie pada, więc myślę, że dojazd spokojnie będzie. Może być tylko niezłe błotko przed szopką
MINIO Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 To jak grill dzisiaj czy ognisko? Będzie lekki problem z drzewem bo wszystko zamoknięte w cholere
Baddy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 To jak grill dzisiaj czy ognisko? Będzie lekki problem z drzewem bo wszystko zamoknięte w cholere a co....padało? :mysli:
siemian Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 do Bystrej to nawet deszcz nie dociera... Ale cóż się dziwić skoro tam psy d*pami szczekają...
Baddy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 do Bystrej to nawet deszcz nie dociera... Ale cóż się dziwić skoro tam psy d*pami szczekają... ....takie psy jak Ty.....
GRYFI Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 dzięks za spota -wreszcie trochę ludzi było [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:13_________________________________________________ostatnio jeden z moich ulubionych kawałków:
GRYFI Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ma ktoś jakiegoś znajomego od robienia tatuaży?
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ma ktoś jakiegoś znajomego od robienia tatuaży? Ja mam z BB
GRYFI Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ma ktoś jakiegoś znajomego od robienia tatuaży? Ja mam z BB dobry jest?drogi jest?
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ma ktoś jakiegoś znajomego od robienia tatuaży? Ja mam z BB dobry jest?drogi jest? Powiem tak, za długo jeszcze w tym interesie nie siedzi ale widziałem jego prace i muszę przyznać że ma talent. Osobiście sam się zastanawiam nad dziarą... Co do ceny nigdy go o to nie pytałem ale raczej tanio.
GRYFI Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ma ktoś jakiegoś znajomego od robienia tatuaży? Ja mam z BB dobry jest?drogi jest? Powiem tak, za długo jeszcze w tym interesie nie siedzi ale widziałem jego prace i muszę przyznać że ma talent. Osobiście sam się zastanawiam nad dziarą... Co do ceny nigdy go o to nie pytałem ale raczej tanio. może hurtem zrobi taniej bo mnie jest potrzebna jedna poprawka i dwie nowe.
Arturoo Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Dzięki równiż za spotkanko ,frekwencja też niczego sobie .
Rekomendowane odpowiedzi