POPO Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 sorry panowie żę mnie nie było ale teraz będe miał lipe z tymi środami, przesuneły mi się treningi i troche kupa ale szybko coś wczoraj skonczyliście bo podjechałem tam o 20.30 i nikogo już nie było
siemian Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 sorry panowie żę mnie nie było ale teraz będe miał lipe z tymi środami, przesuneły mi się treningi i troche kupa ale szybko coś wczoraj skonczyliście bo podjechałem tam o 20.30 i nikogo już nie było dostaliśmy cynk że jedziesz... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Andrzej88 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Mnie nie było, od rana byłem u gościa bose montować i wróciłem dopiero 21... Cholera nikogo tu nie ma z bose w sedanie bo półka tylna nie chce wejść w zaczep na środku Kostka od tuby znajduje się nad otworem w który powinien wejść i ni hu hu Ma on niwelować wpadanie w rezonans i "przyciągać" półkę do obudowy głośnika, pewnie bas też przez to nie taki jak powinien być... czuć jak ciśnienie powietrza ucieka. Organoleptyczne to muszę obadać u kogoś... wstępnie to mi się zdaje, że to nowsze bose z 2007 roku ma trochę inne- większe kostki bo zły montaż jest niemożliwy Ma ktoś może felgi stalowe do sprzedania?? Do a4 b6 2003r?? Ja mam alu 15 cali z oponami w bdb stanie po 1 sezonie... sprzedaję bo kupiłem zestaw hamulców i te mi już nie podejdą...
H4mm3R Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Siemian wydrukować Ci też coś takiego
GRYFI Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Siemian wydrukować Ci też coś takiego :polew:
POPO Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Panowie gdzie w okolicahc tych można zawirusować auto?, pacjent to ford focus II
Andrzej88 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Panowie gdzie w okolicahc tych można zawirusować auto?, pacjent to ford focus II Dynosoft Tychy?
Rekomendowane odpowiedzi