Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] praca w toku:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyspawaj podłogę, powieś kostki i płytę cd na lusterku i pomaluj czarny pas w koło drzwi :naughty::decayed:

..tak prawie poważnie mówiąc fajne auto,a fela idealna.Myślę,że w avancie leżała by jeszcze lepiej.

Sam się zastanawiałem nad takim kołem,ale ze względu na mega dziury w drodze do Kartuz,zastawiłem ori.17-tki.

Pomaluj ori lampy tak jak planujesz, a felgi zostaw jak są :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu zabrałem się za wywalenie znaczków z klapy - same znaczki za pomocą żyłki zrzuciłem w minutę ale z klejem bawiłem się 2,5h :polew: Pasta lekkościerna K2, benzyna ekstrakcyjna, szmatki, gąbki i nic :wallbash: W końcu pomógł kapsel od wódki, trochę go pozaginałem i ładnie zdrapywał :polew: Niestety minusem jest kilka niewielkich rysek, na szczęście niewidocznych jeśli nie kucniemy i nie przyłożymy nochala :polew: LEDy natomiast podłączyłem razem z rezystorkami, wg instrukcji na forum Audizine (http://www.audizine.com/forum/showthread.php?90325-Writeup-For-Fixing-Bulb-out-Warning-with-LED-Tails - link jakby ktoś potrzebował), cała operacja okazała się niezwykle prosta, zajęło mi to może z 15 minut. Błędu nie wywala, lampy świecą super, jaśniej niż ORI, co dla mnie jest ważne szczególnie w przypadku wstecznego. Teraz następny w kolejności będzie program, mam nadzieję że uda mi się jeszcze przed wakacjami.

Opublikowano

dobry wybor ledow :good: tez nad takimi mysle. odrazu audi wyglada mlodziej,zrob wirusa i dawaj dokladke przod s line :)

gdzie robisz wirusa? u Roberta Tune Up?

Opublikowano
  • Autor

Tak, mam zamiar do niego podjechać niedługo, zobaczymy jak stoi z wolnymi terminami. Przy okazji zahaczę o zakład gdzie przyciemniałem szyby i chyba przyciemnię też przód, bo chodzi to za mną od kilku dni :) A za S-line porozglądam się dopiero za kilka miechów. Z innych planów to postanowiłem NIE malować felg - przyzwyczaiłem się już do nich :tongue4: I gwint chodzi mi po głowie, mimo że obiecałem sobie że -20mm starczy i nie będę nic glebił bardziej :polew:

Opublikowano

gwint za***ista sprawa ale mi troche szkoda kasy bo na dobry gwint np Teina to ok 3500zl :gwizdanie:

Opublikowano

Wyglada kox.O bixach myslisz??

Opublikowano
  • Autor

Nie, mam zwykłe soczewki więc byłby problem z samopoziomowaniem :> I jeszcze musiałbym spryski rezać... ehh za dużo kasy i roboty. Czarne środki nie są aż tyle warte :> Zresztą Bieniek co Ty mi tu na forum świrujesz jak na spotach gadaliśmy wiele razy i mówiłem, że nie będę zenona robił. Teraz widać jak słuchasz kolegów z klubu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie, mam zwykłe soczewki więc byłby problem z samopoziomowaniem :> I jeszcze musiałbym spryski rezać... ehh za dużo kasy i roboty. Czarne środki nie są aż tyle warte :> Zresztą Bieniek co Ty mi tu na forum świrujesz jak na spotach gadaliśmy wiele razy i mówiłem, że nie będę zenona robił. Teraz widać jak słuchasz kolegów z klubu :polew: :polew: :polew:

To rozklej i pomaluj.Wyglad o wiele lepszy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No, wczoraj był wielki dzień, wizyta u Roba w Tune-Up :decayed: Wszystko poszło szybko i sprawnie, problemów nie stwierdzono :> Rob wykonał zajebistą robotę :good:, auto w końcu odżyło bo na 19" w serii to nie chciało jechać :> Banan na gębie od ucha do ucha, nie mogę się nacieszyć :polew: Wykres na 1 str.

Opublikowano

ja juz wiem ze chip to najwazniejszy mod pewnie Ty teraz tez :naughty::good: no jak przyroslo 30 ps to wiadomo ze banan ale ciekawe na jak dlugo ?? :gwizdanie: apetyt rosnie w miare jedzienia

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

ja juz wiem ze chip to najwazniejszy mod pewnie Ty teraz tez :naughty::good: no jak przyroslo 30 ps to wiadomo ze banan ale ciekawe na jak dlugo ?? :gwizdanie: apetyt rosnie w miare jedzienia

Heh też mi się wydaje, że niedługo i to będzie za mało... Póki co jest dobrze a potem się zobaczy :>[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 15:36_________________________________________________Dzisiaj w końcu zawitał gwint - przód HR, tył regulowane sprężyny HR + amorki MTS. Setup na oko -60/-40, dokładnie nie wiem ale zabawa przednia :decayed: 50km/h zygzakiem :good:

Od ostatniego update doszedł też czarny grill pomalowany plasti-dipem, czarna kratka w zderzak (kupiona od Ykk'a) i czarne kierunki boczne pomalowane sprayem :decayed: Na tyle zmieniły się tylko naklejki :> Lepsze foto wrzucę na pierwszą stronę po porządnym myciu i kilku drobnych modach, za które zamierzam się wziąć na dniach.

20110415162646.th.jpg

20110415162557.th.jpg

20110415162612.th.jpg

Opublikowano

masz mocniej zglebowane auto niz ja :gwizdanie: :naughty: a w gdansku koleiny ze ho ho

Opublikowano

Wez ta naklejke dope wyrzuc z szyby.Blagam.....

Co tam za mody planujesz??Wspolczuje jazdy :kox:

Opublikowano
  • Autor

Malowanie środków przednich lamp a z tyłu ściemę górnej (białej) części. A naklejkę specjalnie dla Ciebie zerwę i wrzucę tam coś innego, już się zaopatrzyłem w całą kopertę stickerów :decayed: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 19:57_________________________________________________Wrzuciłem kilka lepszych fot na pierwszą stronę.

A co do jazdy Bieniek to po weekendzie na trójmiejskich drogach muszę stwierdzić że nie ma tragedii, oczywiście jeśli pogodzisz się z tym, że prędkość przelotowa to teraz ok 50 km/h a jak rozpędzisz się do 80km/h to już "zapierd.alasz" :decayed:

Opublikowano

mialem wczesniej taki niski przod jak Ty na sprezynach Fk -55 i strasznie czesto obcieralem a do Roberta z tune up nie moglem wjechac na hamownie zreszta Bieniek widzial wtedy a kola jeszcze mialem 15 zimowki wtedy

dlatego musisz dac troche wyzej mieszkasz w PL wkoncu :decayed:

Maciek zapodaj lotke na klape ala s4 :kox:

Opublikowano
  • Autor

Słyszałem, Bieniek opowiadał na spocie jakie miałeś przeboje z wjazdem :decayed: Na szczęście EURO się zbliża więc drogi remontują i kiedyś będzie lepiej :decayed: Szkoda tylko że wszystkie na raz i gdzie nie pojedziesz to glina i dziury bo całe trójmiasto rozkopane :decayed:

Opublikowano

zacznij cos robic z hamulcami

bo to co masz na aucie kojarzy sie raczej ze spowalniaczami

Opublikowano
  • Autor

Hamują tak jak wyglądają :polew: Ale spoko, myślę już nad tym od dłuższego czasu, coś się wykombinuje.