bhuyaaka Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam, od momentu jak zaczęło robić się troszkę chłodniej - tak mi się wydaje - i auto nie stoi w garażu to rano przy zapaleniu wyświetla mi się komunikat z dużym wykrzyknikiem Bremse piszczy 2-3 razy i jest ok - stało się tak może 3 razy przez miesiąc, ale troszke mnie to zaniepokoiło, plyn "podobno" mi wymienili 2 miesiace temu, co to może byc
Tytus Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Masz słaby akumulator, sprawdź VAG-iem czy nie pojawia sie czasem bład niskiego napiecia na aku. Miałem podobnie, gdy auto dluzej postało, zwłaszcz w zimie. Wymiana akumulatora załatwiła sprawe. Klocki do wymiany To nie są klocki, gdyby tak było świeciła by się inna ikonka i to cały czas
Młody Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Masz słaby akumulator, sprawdź VAG-iem czy nie pojawia sie czasem bład niskiego napiecia na aku. Miałem podobnie, gdy auto dluzej postało, zwłaszcz w zimie. Wymiana akumulatora załatwiła sprawe. Klocki do wymiany To by sie świeciła inna ikonka i cały czas U mnie przed wymianą piszczało i znikało dopiero jak przewód w klockach się przetarł to już świeciła cały czas
Tytus Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Przy klocka świeci żólta kontrolka w górnej części FISu To o czym kolega mówi to czerwona wielka ikona + napis BREMSE pojawiająca się na _całym_ wyświetlaczu
letallec Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Sprawdź akumulator. To nie są klocki. Przy zużyciu klocków świeci się permanentnie żółta kontrolka
bhuyaaka Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 ok dzięki, po pracy sprawdze i dam znac co i jak
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 zacznij od sprawdzenia poziomu płynu, skoro tylko "podobno" go wymienili ja miałem ten sam problem, uzupełniłem płyn i jest ok od tamtego czasu, jeśli poziom płynu będzie ok wtedy sprawdź aku, acha i poszukaj na forum bo było jużo tym kilka razy pisane
Rekomendowane odpowiedzi