miniekzgr Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam mam problem w mojej S4 faluja delikatnie obroty ponadto kiedy jade sobie np.80km?h i dam gaz do dechy przez moment jest takie dławienie sie jakby nie chodzila na wszystkie gary a po chwili załapie i pedzi juz do przodu...Wymienilem juz filtr paliwa,swiece,fajki,przepływomierz i dalej nic:((Błagam pomózcie bo nie wiem co to jest za pierdoła....
miniekzgr Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 Kolego ja nie mam pojecia jak te logi zrobić..(nie znam sie na tym
Tukan Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zagadaj do kolegów z twojego regionu napewno pomoga
miniekzgr Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Logi grup nic nie mówią,dalej nie wiadomo co to jest...
rafcisz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam,mam A4 2,0 TDI 2005r B7 autko ma przyspieszenie normalne,ale zdarza się czasami że jak stoję na skrzyżowaniu to czuć jak silnik lekko faluję.Dodam gazu to silnik się nic nie dławi itp. Zajechałem do mechanika i Wag nie pokazał żadnego błędu,mechanik zalecił mi wlanie lepszego paliwa,i zalałem do pełna ON WERWA na Olenie.Narazie jest ok,ale może ktoś z was miał już taki przypadek,lub mógł by mi podpowiedzieć co to może być? pozdrawiam. P.S tylko chciałem przypomnieć że silnik nie faluję na każdych wolnych obrotach,tylko co jakiś czas.
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam,mam A4 2,0 TDI 2005r B7 autko ma przyspieszenie normalne,ale zdarza się czasami że jak stoję na skrzyżowaniu to czuć jak silnik lekko faluję.Dodam gazu to silnik się nic nie dławi itp. Zajechałem do mechanika i Wag nie pokazał żadnego błędu,mechanik zalecił mi wlanie lepszego paliwa,i zalałem do pełna ON WERWA na Olenie.Narazie jest ok,ale może ktoś z was miał już taki przypadek,lub mógł by mi podpowiedzieć co to może być? pozdrawiam. P.S tylko chciałem przypomnieć że silnik nie faluję na każdych wolnych obrotach,tylko co jakiś czas. nie ten dzial, kolega pyta o benzyne a ty z klekotem
Rekomendowane odpowiedzi