Hugo Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 koszulka pewnie przyjdzie, jak uda Ci się coś wygrać . Na filmikach często tak jest że gość jak otwiera Box'a to wyciąga najpierw koszulkę a później jakiś sprzęt Koszulki za zdobycie Z-lister przychodzą oddzielnie Dostałem dwie , dzień po dniu
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 koszulka pewnie przyjdzie, jak uda Ci się coś wygrać . Na filmikach często tak jest że gość jak otwiera Box'a to wyciąga najpierw koszulkę a później jakiś sprzęt Koszulki za zdobycie Z-lister przychodzą oddzielnie Dostałem dwie , dzień po dniu Ja czekam na maila od nich... na razie potwierdziłem dane tylko i rozmiar
1991Kamil Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ktoś z was uzbierał już te 20 znajomych? Po tym podwaja każde punkty i przysyłają te koszulki, o których pisał Hugo. Ma ktoś jeszcze taki t-shirt?
adamq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dodatkowy adres do zaproszeń - www.golockerz.tk
Si?a Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Hmmm no ja już na koszulkę czekam dłuższą chwile. Powiedz mi co wpisałeś w State/Prov. Mam nadzieje że dobrze wszystko uzupełniłem... Może ja w jakiś sposób muszę się zgłosić do nich że nie dostałem koszulki, a mam 20 osób wpisane, no i oczywiście dane uzupełnione :/.
Hugo Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Powiedz mi co wpisałeś w State/Prov. Ma być wpisane PL
1991Kamil Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zastanawiał się ktoś już nad dzisiejszym pytaniem? O co może chodzić z tym radiem, Volume, mute?
adamq Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zastanawiał się ktoś już nad dzisiejszym pytaniem? O co może chodzić z tym radiem, Volume, mute? U góry pisze - Tune in (dostroić), na wyświetlaczu "Satellite or Land Radio?" (radio satelitarne czy naziemne). Wpisałem "Land Radio" i dostałem 2 punkty
Hugo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zastanawiał się ktoś już nad dzisiejszym pytaniem? O co może chodzić z tym radiem, Volume, mute? Jaki rodzaj radia preferujesz ?? Satelitarny czy naziemny ???
krolu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Panowie restock za kilka dni a mi brakuje kilku pkt do PSP... ;( ;( może ktoś jeszcze zechce mi pomóc... automatyczne zaproszenie : http://www.lockerzlockerz.cba.pl/ (stronka zrobiona przeze mnie) z góry dzięki :notworthy: (dane nie muszą być prawdziwe i na maila nie przychodzi żadne spam jeśli się o to boicie... )
Si?a Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeszcze powrócę do uzupełniania adresu. Czy w polu Address 2: (optional) masz coś wpisane? Jeżeli mieszkasz w domu to Address 1 wystarczy, ale gdy mieszkasz w bloku to czy w Address 2 wtedy należy wpisać numer mieszkania? Jak to jest ?
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeszcze powrócę do uzupełniania adresu. Czy w polu Address 2: (optional) masz coś wpisane? Jeżeli mieszkasz w domu to Address 1 wystarczy, ale gdy mieszkasz w bloku to czy w Address 2 wtedy należy wpisać numer mieszkania? Jak to jest ? Wypełniasz tylko Address 1
Si?a Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeżeli chodzi o wypełnianie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6539d304568b0ee6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70be2f01d47fbcb2.html
JohnZi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 O prosze, nie bylo mnie troche a tutaj temat sie tak rozwinal:) Jesli chodzi o nagrody to moge sie pochwalic co juz dostalem. Pierwsza nagroda jaka mi przyszla to Gift Card Itunes 50$, sprzedalem za 140 zl:P Pozniej przyszla mi koszulka. W listopadowym restocku wybralem PSP, jednak ten restock przysporzył stronie mase problemów i jak sie okazalo, za duzo osob wybralo te same nagrody (jakies problemy z potwierdzeniamy, ktore przychodzily niemalze do kazdego). Oczywiscie mi sie nie udalo byc w gronie szczesliwcow, lockerz zachowal sie w porzadku i wyslal mi PAyPal'em 50 dolarow jako nagrode pocieszenie:) nie kasujac przy tym zadnych pountow, baa pozniej nawet dostalem dodatkowo 200 pkt:) Jak widac szanuja pierwszych Z-listerow:) Co do wypelniania adresu to zle mowicie, trzeba czytac informacje na glównej Adress 1 - nazwa ulicy i numer domu np. 20 Main Street Adress 2 - numer mieszkania np. 21 Apartment Pozdro i zycze szczesliwych lowow w nadchodzacym restocku:)
krolu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 A jak zostałem Z-listerem... w my account wybrałem rozmiar koszulki ale nie dostałem żadnego maila to mam dalej czekać czy napisać do nich coś?
JohnZi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja dostalem jedna koszulke na razie, powinna przyjsc juz dawno druga za konto brata. Mysle, ze z czasem dojdzie:)
Si?a Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 O prosze, nie bylo mnie troche a tutaj temat sie tak rozwinal:) Jesli chodzi o nagrody to moge sie pochwalic co juz dostalem. Pierwsza nagroda jaka mi przyszla to Gift Card Itunes 50$, sprzedalem za 140 zl:P Pozniej przyszla mi koszulka. W listopadowym restocku wybralem PSP, jednak ten restock przysporzył stronie mase problemów i jak sie okazalo, za duzo osob wybralo te same nagrody (jakies problemy z potwierdzeniamy, ktore przychodzily niemalze do kazdego). Oczywiscie mi sie nie udalo byc w gronie szczesliwcow, lockerz zachowal sie w porzadku i wyslal mi PAyPal'em 50 dolarow jako nagrode pocieszenie:) nie kasujac przy tym zadnych pountow, baa pozniej nawet dostalem dodatkowo 200 pkt:) Jak widac szanuja pierwszych Z-listerow:) Co do wypelniania adresu to zle mowicie, trzeba czytac informacje na glównej Adress 1 - nazwa ulicy i numer domu np. 20 Main Street Adress 2 - numer mieszkania np. 21 Apartment Pozdro i zycze szczesliwych lowow w nadchodzacym restocku:) No widzisz Hugo czyli jednak ma być wypełniony adress 2 . A więc przykładowo wpisuje w Adress 1: Kwiatkowskiego 4 Adress 2: Apartment 50
1991Kamil Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 A czy jak mam się założone konto to można zrezygnować i skasować go czy musi już zostać?
yahoo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak ktos chce zaproszenie to pisac mi na priva
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Co do wypelniania adresu to zle mowicie, trzeba czytac informacje na glównej Adress 1 - nazwa ulicy i numer domu np. 20 Main Street Adress 2 - numer mieszkania np. 21 Apartment Pozdro i zycze szczesliwych lowow w nadchodzacym restocku:) No widzisz Hugo czyli jednak ma być wypełniony adress 2 . A więc przykładowo wpisuje w Adress 1: Kwiatkowskiego 4 Adress 2: Apartment 50 Przecież prosili o jakiekolwiek zmiany w adresie tylko ludzi z USA i Kanady.U nas wszystko pozostaje po staremu
Rekomendowane odpowiedzi