Opublikowano 6 Lutego 201016 l O co w ogóle tu chodzi Wygrywacie coś, czy tak piszecie różne rzeczy i czekacie na wylosowanie spośród hundreds of thousands
Opublikowano 6 Lutego 201016 l Autor wygrywamy:) to co wygralem to sprzedalem i bylem 300 zl do przodu:) za samo klikanie codziennie i troszke nerwow podczas restocka
Opublikowano 6 Lutego 201016 l A jak już coś zamówisz to podczas restocku jak masz gwarantowaną nagrodę to wtedy odejmują PTZ czy można stracić punkty a nic nie dostać?
Opublikowano 6 Lutego 201016 l A jak już coś zamówisz to podczas restocku jak masz gwarantowaną nagrodę to wtedy odejmują PTZ czy można stracić punkty a nic nie dostać? masz gwarancje nagrody... na razie jest tak, że wysyłają nagrody a po potwierdzeniu odejmują punkty...
Opublikowano 6 Lutego 201016 l A podczas restocku można sobie wybrać 2 PSP (jeśli ma się wystarczającą ilość pkt.) czy każdą rzecz trzeba pojedynczo. Można dwie inne rzeczy np. pendrive i PSP?
Opublikowano 6 Lutego 201016 l A podczas restocku można sobie wybrać 2 PSP (jeśli ma się wystarczającą ilość pkt.) czy każdą rzecz trzeba pojedynczo. Można dwie inne rzeczy np. pendrive i PSP? nie jedna rzecz podczas restocku.. poza tym upoluj PSP :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 6 Lutego 201016 l a jak to wyglada tak w ogole? ja się w to bawię, bo nie wymaga dużo poświecenia... nie jaram się zbytnio :gwizdanie: koszulka w drodze... jak nie konsola to wezmę kupon pay-pal -ostatnio przez ponad 30 minut na reedemie były dostępne
Opublikowano 6 Lutego 201016 l a mozesz troche temat rozwinac, bo nie mialem okazji trafic na reedem. to to samo co restock? sorry, za glupie pytanie, ale nie znam tych terminow i jakos specjalnie nie wglebialem sie w zasady tego portalu... jak na razie to codziennie klikam punkty z pytan i tego malego okienka w lewym dolnym rogu
Opublikowano 6 Lutego 201016 l a mozesz troche temat rozwinac, bo nie mialem okazji trafic na reedem. to to samo co restock? sorry, za glupie pytanie, ale nie znam tych terminow i jakos specjalnie nie wglebialem sie w zasady tego portalu... jak na razie to codziennie klikam punkty z pytan i tego malego okienka w lewym dolnym rogu tak to, to samo
Opublikowano 7 Lutego 201016 l i tego malego okienka w lewym dolnym rogu Co to za okienko? Tam też są pytana?
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Mam pytanie. Czy, gdy wygramy lapka to będziemy za niego jakoś dodatkowo płacić? Czy oni wysyłają nam paczkę jako prezent i nie musimy ponosić żadnych kosztów? Jak to jest z opłatami?
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Czyli laptopa się nie opłaca brać? Tylko i wyłącznie e-girft cardy i Paypal cash?
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Czyli laptopa się nie opłaca brać? Tylko i wyłącznie e-girft cardy i Paypal cash? nie wiem... na pewno się opłaca... bo za np xboxa zapłacisz 140 zł ... a za taka kasę raczej nie kupisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Autor pamietajcie, ze tam konsole itp sa przystosowane do innego napiecia, wiec konieczne mozeby byc przerobienie pozniej takiej konsoli, chyba wymiana transformatora:)
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Albo zakup takiej "przejściówki" za 25 zł - wiem moja laska ma laptopa ze stanów
Opublikowano 14 Lutego 201016 l PS3 Jeśli chodzi o prąd należy kupić tylko przejściówkę 110/230 V Xbox 360 Tutaj natomiast trzeba przeznaczyć nieco więcej pieniędzy na przetwornicę (ok 150zł). Można też zainwestować w nowy (europejski) zasilacz. Nintendo Wii Również w tym wypadku potrzebna będzie tylko przejściówka 110/230 V, ostatecznie nowy zasilacz. PSP Tutaj również trzeba będzie dokupić przejściówkę 110/230 V, w ostateczności kupić nowa ładowarka (europejski). Nintendo DS I tutaj wymagana będzie także przejściówka 110/230 V, lub nowa ładowarka.