Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lockerz.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koszulka pewnie przyjdzie, jak uda Ci się coś wygrać :). Na filmikach często tak jest że gość jak otwiera Box'a to wyciąga najpierw koszulkę a później jakiś sprzęt :)

Koszulki za zdobycie Z-lister przychodzą oddzielnie :hi: Dostałem dwie , dzień po dniu :good:

Opublikowano

koszulka pewnie przyjdzie, jak uda Ci się coś wygrać :). Na filmikach często tak jest że gość jak otwiera Box'a to wyciąga najpierw koszulkę a później jakiś sprzęt :)

Koszulki za zdobycie Z-lister przychodzą oddzielnie :hi: Dostałem dwie , dzień po dniu :good:

Ja czekam na maila od nich... na razie potwierdziłem dane tylko i rozmiar

Opublikowano

Ktoś z was uzbierał już te 20 znajomych? Po tym podwaja każde punkty i przysyłają te koszulki, o których pisał Hugo. Ma ktoś jeszcze taki t-shirt?

Opublikowano

Dodatkowy adres do zaproszeń - www.golockerz.tk :evil:

Opublikowano

Hmmm no ja już na koszulkę czekam dłuższą chwile. Powiedz mi co wpisałeś w State/Prov. Mam nadzieje że dobrze wszystko uzupełniłem... Może ja w jakiś sposób muszę się zgłosić do nich że nie dostałem koszulki, a mam 20 osób wpisane, no i oczywiście dane uzupełnione :/.

Opublikowano

Powiedz mi co wpisałeś w State/Prov.

Ma być wpisane PL :hi:

Opublikowano

Zastanawiał się ktoś już nad dzisiejszym pytaniem? O co może chodzić z tym radiem, Volume, mute?

Opublikowano

Zastanawiał się ktoś już nad dzisiejszym pytaniem? O co może chodzić z tym radiem, Volume, mute?

U góry pisze - Tune in (dostroić), na wyświetlaczu "Satellite or Land Radio?" (radio satelitarne czy naziemne). Wpisałem "Land Radio" i dostałem 2 punkty :good:

Opublikowano

Jaki rodzaj radia preferujesz ?? Satelitarny czy naziemny ???

Opublikowano

Panowie restock za kilka dni a mi brakuje kilku pkt do PSP... ;( ;( może ktoś jeszcze zechce mi pomóc...

automatyczne zaproszenie :

http://www.lockerzlockerz.cba.pl/ (stronka zrobiona przeze mnie)

z góry dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy:

(dane nie muszą być prawdziwe i na maila nie przychodzi żadne spam jeśli się o to boicie... )

Opublikowano

Jeszcze powrócę do uzupełniania adresu.

Czy w polu Address 2: (optional) masz coś wpisane?

Jeżeli mieszkasz w domu to Address 1 wystarczy, ale gdy mieszkasz w bloku to czy w Address 2 wtedy należy wpisać numer mieszkania?

Jak to jest :P?

Opublikowano

Jeszcze powrócę do uzupełniania adresu.

Czy w polu Address 2: (optional) masz coś wpisane?

Jeżeli mieszkasz w domu to Address 1 wystarczy, ale gdy mieszkasz w bloku to czy w Address 2 wtedy należy wpisać numer mieszkania?

Jak to jest :P?

Wypełniasz tylko Address 1 :hi:

Opublikowano
  • Autor

O prosze, nie bylo mnie troche a tutaj temat sie tak rozwinal:) Jesli chodzi o nagrody to moge sie pochwalic co juz dostalem. Pierwsza nagroda jaka mi przyszla to Gift Card Itunes 50$, sprzedalem za 140 zl:P Pozniej przyszla mi koszulka. W listopadowym restocku wybralem PSP, jednak ten restock przysporzył stronie mase problemów i jak sie okazalo, za duzo osob wybralo te same nagrody (jakies problemy z potwierdzeniamy, ktore przychodzily niemalze do kazdego). Oczywiscie mi sie nie udalo byc w gronie szczesliwcow, lockerz zachowal sie w porzadku i wyslal mi PAyPal'em 50 dolarow jako nagrode pocieszenie:) nie kasujac przy tym zadnych pountow, baa pozniej nawet dostalem dodatkowo 200 pkt:) Jak widac szanuja pierwszych Z-listerow:)

Co do wypelniania adresu to zle mowicie, trzeba czytac informacje na glównej :)

Adress 1 - nazwa ulicy i numer domu np. 20 Main Street

Adress 2 - numer mieszkania np. 21 Apartment

Pozdro i zycze szczesliwych lowow w nadchodzacym restocku:)

Opublikowano

A jak zostałem Z-listerem... w my account wybrałem rozmiar koszulki ale nie dostałem żadnego maila to mam dalej czekać czy napisać do nich coś?

Opublikowano
  • Autor

Ja dostalem jedna koszulke na razie, powinna przyjsc juz dawno druga za konto brata. Mysle, ze z czasem dojdzie:)

Opublikowano

O prosze, nie bylo mnie troche a tutaj temat sie tak rozwinal:) Jesli chodzi o nagrody to moge sie pochwalic co juz dostalem. Pierwsza nagroda jaka mi przyszla to Gift Card Itunes 50$, sprzedalem za 140 zl:P Pozniej przyszla mi koszulka. W listopadowym restocku wybralem PSP, jednak ten restock przysporzył stronie mase problemów i jak sie okazalo, za duzo osob wybralo te same nagrody (jakies problemy z potwierdzeniamy, ktore przychodzily niemalze do kazdego). Oczywiscie mi sie nie udalo byc w gronie szczesliwcow, lockerz zachowal sie w porzadku i wyslal mi PAyPal'em 50 dolarow jako nagrode pocieszenie:) nie kasujac przy tym zadnych pountow, baa pozniej nawet dostalem dodatkowo 200 pkt:) Jak widac szanuja pierwszych Z-listerow:)

No widzisz Hugo czyli jednak ma być wypełniony adress 2 :).

A więc przykładowo wpisuje w Adress 1: Kwiatkowskiego 4

Adress 2: Apartment 50

Opublikowano

A czy jak mam się założone konto to można zrezygnować i skasować go czy musi już zostać?

Opublikowano

jak ktos chce zaproszenie to pisac mi na priva :)

Opublikowano

No widzisz Hugo czyli jednak ma być wypełniony adress 2 :).

A więc przykładowo wpisuje w Adress 1: Kwiatkowskiego 4

Adress 2: Apartment 50

Przecież prosili o jakiekolwiek zmiany w adresie tylko ludzi z USA i Kanady.U nas wszystko pozostaje po staremu :hi: