talib1990 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 witam... zdarza mi się ostatnio coraz częściej, że nie dochodzą mi maile na gmaila... z rożnych serwerów Interii Onetu itp... a inne jak z naszej klasy czy allegro bez problemu dostaje...a co najgorsze nawet tych maili nie mam w spamie wtedy bym wiedział, że jest to wina filtrów.. przeważnie nie dochodzą mi maile z załącznikami jakimiś.. ps. nie są to .exe tylko przeważnie fotki w .jpg... może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać.. ? pozdrawiam.
hornet Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja nie ma problemów z dwoma kontami na gmailu. To ie jest wina gmaila, chyba że coś pogrzebałeś w ustawieniach.
KOval81 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 To nie jest kwestia ustawień - ja mam czasem podobnie
hornet Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Od kiedy mam gmaila a spory kawał czasu jeszcze jak tylko były zaproszenia to nic takiego nie miałem.
dalsim1 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Proponuje nie uyzwac gmaila - poniewaz instytucja google bedzie posiadac bardzo duzo informacji na twoj temat wlacznie z haslami a wiadomo ze google to szpiegowska instytucja ;D Takze sugeruje nie miec hasel podobnych do tych bankowych ...Pozdrawiam
mikefoto Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 a nie trafiaja do spamu czasami te wiadomosci?
Rekomendowane odpowiedzi