Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Opony firmy AVON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Słyszał moze ktoś o firmie AVON?? Pytam bo dzisiaj złapałem kapcie więc musze kupić 2 nowe. Na tą chwile mam DUNLOP SP Sport 9090 i jestem z nich bardzo zadowolony ale nie kupie niestety takich samych bo jestem w UK a tutaj taka opona kosztuje majątek a dokładniej to zawołali mi 145 funtów a za tego AVON-a 60 więc róznica jest.

Śmigał moze ktoś na takich oponach?? nie są głośne??

Droższych nie kupie bo na angielskie drogi lepszych opon szkoda bo mają bardzo "ostry" asfalt i szybko się zdzierają więc szkoda inwestować.

Prosze tylko o opinie na temat tych opon.

Pozdro

Opublikowano

z tanich opon to ja polecam Nankangi NS-2 ;) są tanie i dobre , śmigam już jakiś czas na nich i złego słowa nie dam powiedzieć :good:

a z AVONu to ja kojarze tylko kosmetyki :gwizdanie:

Opublikowano

Jak mocno spalisz gumy, to ladnie pachnie.. :polew: :polew:

Opublikowano

No mi tez sie to tylko kojarzy z kosmetykami :) ale w PL tez są te opony dostępne po 300zł za sztuke więc tutaj nawet taniej wychodzi :naughty:

Opublikowano

Pawlo ja kupilem ostatnio te :

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=19536382.110.7595&typ=D-108027&ranzahl=4&Breite=235&Quer=40&Felge=18&Speed=H&weiter=10&Ang_pro_Seite=10&Transport=P&dsco=110&sowigan=So

i sa ok jak na tak tanie opony,mozesz sobie porownac w testach.

Sprawdz rowniez ta stronke: camskill.co.uk

Ja kupilem juz u nich dwa komplety zimowek;)

Opublikowano

dunlopki na których śmigam maja po 81 funtów więc tanio a mi koleś zaśpiewał za takie 145 :shocked: ale trudno juz się z nim umówiłem na jutro więc go nie wystawie, nie będe wyrabiał złego zdania o polakach ze zamawiają a nie przyjeżdzaja.

Opublikowano

Avon to dobra UK marka, miałem sportowe AVONY w Lexusie GS 300 i to były nie licząc Continental Sport Contact 3 najlepsze opony na jakich jeździłem, trakcja, niski hałas i wytrzymałość #1, generalnie AVON robi opony do sportu ew. do szybkich GT

Opublikowano

Taka opinia bardzo mnie cieszy :decayed: Jutro o 16:00 jestem umówiony na wymiane więc po piątkowej jeździe do pracy napisze co myśle na temat tych opon.

Pozdro i dzięki

Opublikowano

Jeżeli chcesz się wstrzymać z zakupem to jutro podam model jaki miałem, pewnie nie aktualny ale może być zbieżny z jakimś nowszym modelem, w Polsce ciężko dostać AVONy - generalnie polecam tak czy inaczej[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 23:00_________________________________________________www.avonracing.com

www.avon-tyres.co.uk

Na pewno miałem z serii ZZ ale nie wiem czy ZZ1 czy ZZ2 aktualnie mają ZZ3 więc postęp max 2 modele, wzór bieżnika podobny http://www.avon-tyres.co.uk/car/zz3

Opublikowano

No ja właśnie taki bierznik będe miał o ile dobrze pamietam bo mi je dzisiaj pokazywał ale nie mogli przełozyc bo za duzo klientów było i jestem umówiony na jutro.

Kupie takie jakie będa i ocenie ale ciesze sie ze jest ktos kto ma dobre zdanie na temat tych opon :)

Opublikowano

Ok jutro napisze co ma ta opona za oznaczenia :)[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 23:22_________________________________________________Siemka

Oponki załozone, koszt 113 funtów po rabacie więc jest zaje...dobrze :>

Sztuka kosztowała 48F czyli jakieś 230 zł a za te pieniądze w PL chyba nowej oponki za te pieniądze sie nie kupi nie??

Do wiadomości vario-tech oznaczenie to ZZ3 tak jak mówiłeś.

Pozdro

Opublikowano

Hmm, zajewiście je wyrwałeś, jak by co to będę zamawiał u Ciebie, pracuję dla firmy w Waltham Abbey więc mogą mi wysłać - w Polsce nie dostanę w tej cenie nigdy :wallbash: swoją drogą różnica w VAT robi swoje.

Mam nadzieję, ze w razie czego to mi pomożesz :mysli:

Opublikowano

A może jakiś grupowy zakup nówek z obczyzny :>

Opublikowano

Mnie tez cena rozłozyla na łopatki :)

Skąd ten rabat on wytrzasł to nie wiem bo pierwszy raz byłem w twj firmie ale ucieszyło mnie to jak cholera. Zrobiłem na tych oponkach od wczoraj ponad 100km i nie mam do nich zadnych zastrzeżeń. Za miesiąc po powrocie z PL kupuje sobie kolejne 2 sztuki na przód zeby wszystkie oponki były cacy :>

Opublikowano

w sumie się zbliża zima może zimówki by zbiorowo zamówił :mysli: