rakud29 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 witam mam takie pytanie mam wszystkie rachunki i ksiazke serwisowa jak moge sprawdzic czy mialem wymieniany ten lancuszek od pompy olejowe czy wogule cos bylo robione przy tym napedzie auto ma przejechane 130 tys i rozrzad mial juz wymieniony przy 120 tys auto serwisowane w niemczech dlatego nic z tych papierow nie wiem
Wąski Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 witam mam takie pytanie mam wszystkie rachunki i ksiazke serwisowa jak moge sprawdzic czy mialem wymieniany ten lancuszek od pompy olejowe czy wogule cos bylo robione przy tym napedzie auto ma przejechane 130 tys i rozrzad mial juz wymieniony przy 120 tys auto serwisowane w niemczech dlatego nic z tych papierow nie wiem sprawdzić po Vinie w ASO
rakud29 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 tylko taki jest sposob i czy takie sprawdzenie jest platne
grabson765 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 tylko taki jest sposob i czy takie sprawdzenie jest platne tylko taki przewaznie platne na forum sa ludzie ze sprawdzaja za 50zl historie ja jezdzilem sam do aso i mi za darmo wszytsko powiedzieli
rakud29 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 ok a w serwisie volkswagena tez mi powiedza
grabson765 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 tez bo to jest jedna i ta sama baza a zazwyczaj jak jest salon VW to obok jest AUDI
Rekomendowane odpowiedzi