Kurak Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Witam serdecznie Ostatnio szukając absurdów drogowych w internecie natrafiłem na tą oto stronk absurdalna-polska.pl Są tu zamieszczone, a raczej do zamieszczania, absurdy nie tylko drogowe ale także prawne podatkowe itd. Piszę że do zamieszczania, gdyż z tego co widzę to stronka dopiero startuje. Myślę że warto ją rozkręcić ponieważ fajnie by było mieć jeden duży zbiór absurdów w jednym miejscu. Kto wie może jak się rozkręci wszystko to ktoś się w końcu za to weźmie? Pozdrawiam
tomaszu Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Kto wie może jak się rozkręci wszystko to ktoś się w końcu za to weźmie? Jednym z absurdów jest to, że się nikt za to nie weźmie.
Macin Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 No i kolega podsumował temat. Chyba nie ma nic do dopowiedzenia
Kurak Opublikowano 22 Września 2009 Autor Opublikowano 22 Września 2009 Z jednej strony tak a z drugiej dla samego faktu żeby się pośmiać i pokazać ile mamy w Polsce absurdów to można się w to pobawić
zgredek27 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 W Polsce jak to w PL wszystko to jeden wielki absurd :/
saintos Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 To, że żyjemy w kraju absurdów wiemy wszyscy, ja bym proponował polskabezabsurdow.pl
fireman tom Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Problem w tym, że tu nie ma nic do śmiacia
Rekomendowane odpowiedzi