SSHADOWW5 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 LUDZIE POMÓŻCIE !!!!!!! MIAŁEM WYPADEK USZKODZIŁEM SWOJĄ ŚLICZNOTKę - ZROBIŁO SIę ZWARCIE I POTOPIŁO MI PPRZEWODY ELEKTRYCZNE Z INSTALACJI OD CLIMATRONICA - POTRZEBUJE SCHEMAT ELEKTRYCZNY CAŁEGO CLIMATRONICA DO AUDI A4 1996 r.
szogun0 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Nie krzycz (pisanie dużymi literami oznacza krzyk). Przywitaj się w dziale Newbie. Tylko dlatego, że to awaryjna sytuacja pozwalam na kontynuowanie tematu. [szogun0]
SSHADOWW5 Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 WITAM szogun0 - krzycze , bo to normalnie rozpacz- bez tego schematu nawet mój znajomy elektryk rozłożył ręce. popaliło mi prawie wszystkie przewody w układzie klmatronica - bez schematu tylko elektrycznego tylko sznurek i się powiesić
szogun0 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 I przywitaj się w Newbie bo zacznę kasować posty.
SSHADOWW5 Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 szogun0juz się przywitałem w NEWBIE :biggrin: i dzięki za schematy
Rekomendowane odpowiedzi