Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jak podnieść obroty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomóżcie jak podnieść obroty w 1.9 TDI 110 koni 97 rok, są za niskie i silnik się męczy na postoju...Wiem,że powinny być tak około 860 ja mam 800 a na zimnym nawet mniej.Jak to zrobić i czy dam rade sam bo już nie chce wkładać kasy i troche odsapnąć finansowo rolleyes:?Jeśli macie jakieś fotki co podkręcić byłbym bardzo wdzięczny...

z góry dziękuje za pomoc[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 16:11_________________________________________________a i mam pytanko czy ktos moglby mi opisac gdzie znajduje sie ta pompa paliwa jak do niej sie dostac i w ktorym miejscu jest ta srubka do podkrecenia obrotow...moze jakies zdjecie bede wdzieczny

Opublikowano

w ktorym miejscu jest ta srubka do podkrecenia obrotow...

lepiej się do tego nie zabieraj... tam nie ma żadnej śrubki.

Opublikowano

Witam pomóżcie jak podnieść obroty w 1.9 TDI 110 koni 97 rok, są za niskie i silnik się męczy na postoju...Wiem,że powinny być tak około 860 ja mam 800 a na zimnym nawet mniej.Jak to zrobić i czy dam rade sam bo już nie chce wkładać kasy i troche odsapnąć finansowo rolleyes:?Jeśli macie jakieś fotki co podkręcić byłbym bardzo wdzięczny...

z góry dziękuje za pomoc[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 16:11_________________________________________________a i mam pytanko czy ktos moglby mi opisac gdzie znajduje sie ta pompa paliwa jak do niej sie dostac i w ktorym miejscu jest ta srubka do podkrecenia obrotow...moze jakies zdjecie bede wdzieczny

Regulacji obrotów dokonuje się przy pomocy VAG-a. W innym wątku wskazałem ci dział Diagnostyka VAG a ty dalej chcesz coś kręcić wpisz w szukajce temat obroty i znajdziesz informację. Jeżeli nie dysponujesz programem diagnostycznym to szukaj kogoś z forum może ci pomoże w innym wypadku pozostaje ci udać się do warsztatu w którym ci to zrobią.

Opublikowano

juz sie dowiedzialem ze sam nie podolam...dzieki za rade tak zrobie...