malina Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Witam mam pytanko mam znaczną różnicę w wysokości między przodem a tyłem. Przód jest wysoko a tył siedzi nawet po wymianie amorów czy ma ktos moze wymiary nowej sprezyny tył Pozdrawiam
cobradd Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 normalne że tył siedzi zwłaszcza jeśli jeszcze LPG zamontowane, co druga A4 tak ma. Nowe amorki nie pomogą jak sprężyna siedzi, mierzeniem nic nie wskurasz, chcesz podnieść wymień sprężyny.
adams78 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 normalne że tył siedzi zwłaszcza jeśli jeszcze LPG zamontowane, co druga A4 tak ma. Bzdura. Nowe amorki nie pomogą jak sprężyna siedzi To prawda. Może masz z przodu springi od dużo większej wersji silnikowej?
adadur Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Zajrzyj na naklejkę w bagażniku i zobacz czy masz 1BA czy 1BE. Podejrzewam że poprzedniego włąściciela zaczął irytować niski przód i coś zakombinował.
PiterA4 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 A czy m sie rozni 1ba od 1be koledzy
Rekomendowane odpowiedzi