Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak internet z kabla przekazać z kompa na wifi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olo, to fakt, nie ma nic lepszego jak ustawianie czyjegoś routera by działał lepiej...

Apropo zmiany nazwy routera i szyfrowania... jest jeszcze nowa opcja "nie rozgłaszaj" czyli tylko nasz komputer widzi sieć.

Polecam linksys i tylko linksys.

Dobre są też używane co prawda Fritz!Box 7040 i 7050 ale to wtedy gdy ktoś chce jeszcze używać VOIPa.

Opublikowano

:hi::)

Czytam czytam i widzę że polecany jest głównie linksys ale i Fritz!Box - przyznam że nie miałem z nim żadnej styczności a tak się składa że szukam routera z bramką VoIP, tyle że wszystkie jakie znalazłem na allegro to przy okazji modemy dsl (do neo itp) jest model z portem WAN pod RJ-45?? bo ceny w porównaniu do Linksysa konkurencyjne a skoro podobno warto to dlaczego by nie spróbować. Zawsze to nowe doświadczenie :naughty:

Obecnie mam Netgeara, i ogólnie nie jest źle ale trzeba trafić na dobry model, podobnie jak z D-linkiem bo większość przy sporym obciążeniu lubi się wieszać.

Miałem Sparklana i to sie nadaje jedynie.. a raczej nie nadaje się do niczego.

Miałem okazje konfigurować Belkina i osobiście panel konfiga nie przypadł mi do gustu a zgranie tego z kartą WiFi na usb wymagało ściągania sterów z netu (pomimo że oba urządzenia pochodziły z jednego pudełka).

Oprócz tego TP-Link, Pentagram, jak i edimax działają nieźle ale Linksys jest w tej dziedzinie potentatem wiadomo że współpraca z Cisco o czymś świadczy :)

Opublikowano

Panowie... Linksys to działa pięknie ale na DD-WRT :naughty:

firmowy stabilny ale jakiś taki biedny :thumbdown: chociaż podstawy są...

Opublikowano

Jeszcze nie padło jedno stwierdzenie, że lepiej kupić coś co działa na 802.11n, a nie na 802.11g (to często traci sygnał i się resetuje bez powodu). Efekty są takie że sobie korzystamy z netu (ściągając z rapida coś), a tu nagle bach i komputer połączenia nie ma z routerem, ale od razu zaczyna łączyć się ponownie (no ale ściąganie od nowa z rapida).

Na n-ce jeszcze się mi coś takiego nie zdażyło.[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 09:26_________________________________________________No ale niestety koszt urządzenia wyższy.

Opublikowano

Mi się na g nic takiego nigdy nie przytrafiło.

Reasumując bo temat rzeka.

Brać linksysa i dobrze skonfigurować i latać a nie jakieś kombinacje alpejskie.

Muszę sprawdzić w domu bo mam jeden router leżący chyba wrt54gx v2 jak go znajdę to mogę poustawiać i wysłać osobie która go potrzebuje.

Nie chcę za niego kasy ponieważ on leży (jak znajdę) za flachę oddam :) albo dobrego jacka daniels'a :kox:

P.S

Widzę kolega z Wrocławia to możemy się spotkać i pogadać. Tylko nie teraz bo wczoraj skręciłem kostkę na siatce i jestem uziemiony :thumbdown: