krzyniek Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 macz podobal mi sie i nie ukrywam,ze obawialem sie rosyjskich "posladkow".... szczególnie pewnie jednego góra dwóch
domjenick Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 macz podobal mi sie i nie ukrywam,ze obawialem sie rosyjskich "posladkow".... szczególnie pewnie jednego góra dwóch ta co miala ponad 2 metry wzrostu- :gwizdanie: ciut wyzsza od mojej zony
jacekm Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 no co Ty Jacek? nerwow nie masz ? walnij ze dwa piwa przed meczem,potem ze trzy i na koniec znow ze dwa-pomaga jak reka odjal... ... , zapij to wszystko flaszką i ... przeczytaj jutro wynik w internecie :polew: Tak oglądałem finał z Niemcami w ręczną. Chodziłem od knajpy do knajpy (tam gdzie były TV). Browarek, luken na wynik i w drogę. Nastepna knajpa, , browarek, luken w TV i w trasę. I tak aż do końca. W godzinke kilka browarów "wpadło" ale i tak nie pomogły
wesz82 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Ciekawe jak dzisiaj Polki zagrają :mysli:Musimy nie stracić ani jednego setu,w przypadku gdy Rosjanki przegrają awansujemy Przez pierwsze mecze zastanawiałem się po kij oni Jagiełło wpuszczają ale ostatnie mecze pokazała klasę
akjam Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Abyśmy mecz Polski z Bułgarią oglądali spokojniej, Holandia musi wygrać. Jeśli przegra 0:3 lub 1:3 to o nic nam nie da dzisiejsza wygrana biało-czerwonych. Furtką dla nas jest jeszcze porażka Holandii z Rosją 2:3. Wówczas jednak potrzebne nam będzie zwycięstwo nad Bułgarią bez straty seta. Źródło: sport.wp.pl P.S. Będzie dobrze!
jacekm Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Na razie za dobrze nie jest. Rosjanki w drugim secie jakby się walcem przejechały
akjam Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Co prawda w drugim pokazały swój pazurek ale pierwszego dostały do 19tu. Wszystko możliwe... 1:1 i wynik otwarty...
jacekm Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Chyba paciorek nam został ;( Ale spaprały ostatnią piłkę Nasi tyle złomu od Nich zabierają a One tak się odwdzięczają
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 nasze za to musza 3-0 wygrac i na to bym liczyl...
jacekm Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Chyba paciorek nam został ;( Pomogło :>
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 2-2...zaczynam walic piwo...
akjam Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 2-2...zaczynam walic piwo... Dobry pomysł...
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 przygotowywuje sie psychicznie do meczu naszych "posladkow"
akjam Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Oby miały o co grać... [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 19:54_________________________________________________Szlag by to trafił! Aplikacja mi siadła i nie widzę "punkt za punkt"! Jaki wynik?!
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Uff no to teraz tylko ładnie ogolić Bułgarię
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 dobra-jeden mecz na nasz kozysc...
Rekomendowane odpowiedzi