domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 jednak "zloto" bedzie dla holenderek...
endriuu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jednak "zloto" bedzie dla holenderek... To nie jest takie pewne. Francesca ma grać nago ponoć.
krzyniek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jednak "zloto" bedzie dla holenderek... To nie jest takie pewne. Francesca ma grać nago ponoć. wątpię aby (prócz naszego forum) zainteresowała tym swoje przeciwniczki :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 jednak "zloto" bedzie dla holenderek... To nie jest takie pewne. Francesca ma grać nago ponoć. wątpię aby (prócz naszego forum) zainteresowała tym swoje przeciwniczki :gwizdanie: :polew: Francesca- :slina:
endriuu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jednak "zloto" bedzie dla holenderek... To nie jest takie pewne. Francesca ma grać nago ponoć. wątpię aby (prócz naszego forum) zainteresowała tym swoje przeciwniczki :gwizdanie: nie, ale będą trzy piłki na boisku, a to może rodzić problemy.
akjam Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Szacun dla Naszych pośladków...
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 no final wyglada na kozysc wloskich posladkow... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Szkoda, że te ME się już kończą... :gwizdanie: Lubię to oglądać...
Wihajster Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 oglądałem Polska Niemcy i Deutsche nie miały żadnych szans
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Szkoda, że te ME się już kończą... :gwizdanie: Lubię to oglądać... ligowe caly czas leca
wesz82 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Wygląda na to ze Holenderki nie pojadą z Włoszkami
krzyniek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Szkoda, że te ME się już kończą... :gwizdanie: Lubię to oglądać... ligowe caly czas leca i jest co oglądać [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 20:54_________________________________________________ Wygląda na to ze Holenderki nie pojadą z Włoszkami jaki wynik ?
chudineze Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 2:0 w setach dla włoszek i prowadza w 3 secie
krzyniek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 2:0 w setach dla włoszek i prowadza w 3 secie dzięks
fayera Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Włoszki grają extra Holenderki chyba się wypaliły z Polkami
akjam Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 2:0 w setach dla włoszek i prowadza w 3 secie Wynik zaskakujący... Szkoda, że te ME się już kończą... :gwizdanie: Lubię to oglądać... ligowe caly czas leca Ale wiecie... Jak tu golić piwo przy ligowych. Tu jakiś pretekst, Mistrzostwa Europy... :gwizdanie: Ale pośladki też daja radę...
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 no to mamy koniec mistrzostw-włoszki szaleja,holenderki placza,a Francesca nawet mi pomachala... :naughty:
endriuu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no to mamy koniec mistrzostw-włoszki szaleja,holenderki placza,a Francesca nawet mi pomachala... :naughty: eee mi powiedziała "Ciao Andrea" jest przesadą rozgromic w finale do 0 taka druzyne jak Holandia.
rafalekx Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Dlaczego dekoracji nie ma na otwartym Polsacie? Bezsens... mecz finałowy też powinien na nim być. Nie każdy ma polsat sport :gwizdanie: A na necie jakość tragiczna... A poza tym świetny mecz naszych kobitek Brawo!
Rekomendowane odpowiedzi