Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] CO oznacza migający wykrzyknik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.płyn uzupełniony

2.klocki tył-przód nowe

3.komputer podłączony błędów niewykryto

4.nie ma instalacji na klockach (z przodu jak i ztyłu)

5.ABS działa (po odłączeniu sterownika nie działa)

słyszałem że moze migac od niedoładowanego akusia (niewidze powiązania) :mysli:,i ze mogą byc walniete zegary (tez niebardzo mi to pauje) :kox: :kox:

będe BAAAAAAAAAAAAAAARDZo wdzięczny za rady bo niewiem juz w co włożyc ręce..im wiecej kombinuje tym bardziej jest to skomplikowane :hi:

Opublikowano

Odłącz kable od czujnika poziomu płynu, teoretycznie kontrolka powinna zgasnąć, bo jest tam czujnik typu jest płyn albo nie ma, jak nie ma to zwiera i zapala kontrolkę, jeśli dalej będzie się zapalać to znaczy ze problem leży po stronie instalacji, przetarcie przewodów, zwarcie do masy, po uszkodzenie tablicy.

Opublikowano
  • Autor

odpinałem wtyczke i nic,żadnej różnicy ciżgle miga...nawet był mostkowany i też bez reakcji :thumbdown:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 10:16_________________________________________________A JEST MOŻE JAKIEŚ KONKRETNE MIEJSCE W KTÓRYM (PRZECIERAJĄ SIĘ PRZEWODY)MIAŁ JUŻ KTOŚ TAKI PRZYPADEK???? BO PO CO GRZEBAC CAŁĄ INSTALACJE JAK NIE TRZEBA..... :kox::tongue4::kox:

Opublikowano

Pojawia się z piskiem tylko przy odpaleniu a później gaśnie ?

Jak tak to słaby aku najprawdopodobniej, skoro resztę wykluczyłeś.

Opublikowano
  • Autor

niema pisku wogóle ,a menda miga caaaaaały czas

Opublikowano

to ja już nie wiem :hi:

Opublikowano
  • Autor

to ja już nie wiem :hi:

no własnie :no:wymiękam :thumbdown:
Opublikowano

a mozeby tak VAG-a podlaczyc i bledy sprawdzic? :cool1:

Opublikowano

podpinałeś pod VAG-a?? Napisz do Musashiego może On Ci coś poradzi :hi:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 17:31_________________________________________________Marcin byłeś o sekundę szybszy :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

był podpinany NIE MA BŁĘDÓW :co: obstawiam przetartą (przegnitą) instalacje :wallbash:

Opublikowano

moze dostal kiedys strzala...

isntalacja jest bardzo dobrze zabezpieczona sama z siebie sie nie przetrze.

a sprawdzales napiecie w instalacji samochodu? jezeli napiecie spada ponizej 10,5V pojawia sie takowy rowniez, ale wtedy teoretycznie powinny wlasnie zapisac sie bledy. sprawdzales wszystkie sterowniki czy brak bledow?

Opublikowano
  • Autor

sprawdzałem u mnie na warsztacie i nie jest bita..ale miała wymienianą przednią szybe, a ładowanie mierzyłem w zeszły wtorek(13.64)na światłach a bez niecałe (13.80) :wallbash: niby nie jest złe :confused4: .........kurede :disgust: bez przyczyny nic sie nie dzieje :kwasny: :kwasny:....jak sie wpienie naprawde to wybuduje zegary i wyciągne żarówke

Opublikowano

Mam to samo!!!

Z tym, że po podpięciu VAGa, nie ma komunikacji z ABSem.

Prawdopodobnie sterownik ABS coś szwankuje... :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wracając do tematu (niemam żarówek w zegarach żeby wyjąc :decayed: "diody są') :thumbdown: wie ktoś jak sprawdzic sam czujnik poziomu płynu??? :co:

Opublikowano

Ja mam to samo, mechanik powiedział mi ze mogą byc walniete zegary bo tak samo nie pokazuje mi temp. silnika,czujnik był wymieniany 2 razy, ten 4 kabloby, bo ten przy chłodnicy nie wiem od czego moze od kompa ? olej pokazuje ! ale tam jest imobilaizer i koszty sie nie kalkuluja,

Opublikowano
  • Autor

Ja mam to samo, mechanik powiedział mi ze mogą byc walniete zegary bo tak samo nie pokazuje mi temp. silnika,czujnik był wymieniany 2 razy, ten 4 kabloby, bo ten przy chłodnicy nie wiem od czego moze od kompa ? olej pokazuje ! ale tam jest imobilaizer i koszty sie nie kalkuluja,

ale mi wsio chodzi :cool1:tylko ten wykrzyknik miga :kwasny: :kwasny:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

rozwiązał już ktoś ten problem?? mi dziś migał ale zgaśiłem autko i zapaliłem i było ok wszystko jest płyny ok.

tylko ten wykrzyknik :blink: